Službeno je, HBO radi na novoj seriji u „Game of Thrones“ svijetu

Nove priče iz Westerosa.

Napisao  Subota, 09 Lipanj 2018

Glasine koje kruže već nekoliko godina, napokon imaju svoju prvu potvrdu. HBO je naručio pilot epizodu nove serije smještene u „Game of Thrones“ lore, a na istoj su radili George R.R. Martin i Jane Goldman.

Jane Goldman će ujedno biti i showrunner, ono što su Benioff i Weiss na trenutnoj GoT seriji. Njeni prijašnji radovi uključuju scenarije za „Kick-Ass“, „Kingsman“ i novije „X-Men“ filmove, a HBO je objavio i što nas to točno očekuje u nadolazećoj seriji.

Povratak u prošlost

Vraćamo se nekoliko tisuća godina u prošlost kako bi vidjeli propast Doba Heroja (Age of Heroes) i nastanak stanja kakvo vlada u svijetu „Game of Thronesa“. Navode kako ćemo otkriti strašne tajne Westerosa, porijeklo White Walkersa (nešto što je istraživano u posljednjoj sezoni GoT-a), misterije Istoka i legende o Starkovima, a kako zaključuju, priče su to o kojima imamo krivu predodžbu.

Ovo je tako prvi od potencijalnih pet „Game of Thrones“ spin-offa kojeg je HBO odlučio producirati. Ostale četiri ideje i dalje kotiraju visoko, a šanse da u budućnosti još koja ideja krene u produkciju su velike.

Datum pokretanja snimanja nije poznat, ali za pretpostaviti je da bi seriju mogli gledati možda već 2020. godine, točno godinu dana nakon posljednje sezone „Game of Thronesa“.

ThaUrban
2018 Lip 09 10:20:50 AM
Ja bi htio seriju naziva - Arya. :P
Ali ovo isto jedva čekam !!
Tuhy
2018 Lip 09 09:09:14 PM
Više bio volio Rhaegara, mladog Neda i Roberta, ali i ovo bi moglo bit ok.

Za produkciju se ne brinem, samo da nebude drlog od scenarija.
FensiSuperstar
2018 Lip 10 06:50:21 AM
Može! :D Nikad dosta smrti :D

a-horod-hold-the-door-hodor-b-hodor-d-hordor-2546844.png
Ulogiraj se da bi komentirao.