Najstrašniji horor godine u vrhu ponude novih filmova

Pripremite se na nešto novo, nešto divlje.

Napisao  Ponedjeljak, 18 Lipanj 2018

Četrnaest godina bilo je potrebno da dobijemo novi nastavak omiljenih nam animiranih superheroja, a ekipa se vraća još jednom pod palicom Brada Birda u The Incredibles 2. Ovoga puta Mr. Incredible bit će ostavljen da čuva Jack-Jacka dok će Elastigirl spašavati svijet. Recenzije za film su i više no pozitivne, a očito se čekanje isplatilo. Fantastičan film za sve uzraste.

Za Hereditary Arija Astera mnogi kažu da se radi o najstrašnijem horor filmu u zadnjih mnogo godina. Od početka godine i premijere na Sundance film festivalu ovaj film tjera strah u kosti mnogobrojne publike, a na red napokon dolazimo i mi. U pitanju je misterioznost porijekla jedne obitelji koja će se početi odmotavati nakon smrti najstarije članice iste. Ne želimo puno pisati, samo vas potaknuti da odete u kino dvorane iskusiti strah i vidite drže li gore navedene riječi vodu.

Povratak Heroja francuska je povijesna komedija s Jeanom Dujardinom i Melanie Laurent u glavnim ulogama, a smještena je u 1809. godinu. Nakon što general ode na bojišnicu i ostavi svoju djevojku slomljena srca, njezina će joj sestra poslati pismo pretvarajući se da je ona general... on će se ubrzo vratiti doma, a to će dovesti do raznih nezgoda. 

 

 

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.