Javier Bardem je Pablo Escobar kakvog još niste vidjeli

Temeljeno na istinitoj priči.

Napisao  Utorak, 26 Lipanj 2018

Tag bi prema svemu sudeći trebao biti jedna od onih ljetnih komedija koju ćemo s guštom pogledati i uživati u zvjezdanom ansamblu glumaca koji se nalaze u istoj. Jeremy Renner, Ed Helms, Jake Johnson, Jon Ham, Annabelle Wallis samo su neka od imena u filmu za koji nam kažu kako je nastao prema istinitim događajima, a uključuje grupu prijatelji koji već tridesetak godina igraju istu igru lovica, ili tag kako to Amerikanci vole znati. Solidne ocjene za komediju, odličan ansambl i naša konstantna želja za komedijama primorat će nas u kino dvorane.

Ekipa iza filmova kao što su "Juno" i "Young Adult", donosi nam kako to sami reklamiraju, priču o majčinstvu u 2018. godini. Tully je priča o majci troje djece koja će zaposliti dadilju kako bi se brinula o svima njima, a isto tako uključujući i nju samu. Charlize Theron pripala je uloga te iste majke, a u slučaju da ste gledali ijedan od gore navedenih filmova znate što otprilike očekivati. Dobar miks komedije i drame koji po prvim ocjenama svakako vrijedi pogledati.

Loving Pablo je kako mu i ime sugerira, ljubavna priča o novinarki koja će stupiti u vezu s zloglasnim Pablom Escobarom. Možda nije u redu etiketirati film kao ljubavnu priču, obzirom da pod žanrovima ista nije navedena, ali svakako se radi o filmu u kojem će Javier Bardem kao Pablo Escobar prikazati neku njegovu drugu stranu. Uloga novinarke pripala je Penelope Cruz, a radi se o filmu koji i nije prošao najbolje na svom festivalskom pohodu, ali kojeg će fanovi svega vezanog uz Pabla Escobara sigurno htjeti pogledati. Posebno će zanimljivo biti vući usporedbu između Bardemove i ostalih, prijašnjih prikazivanja Escobarovog lika.

 

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.