Predator nije nikad bio jači i snažniji; bacite oko na gromadu u novom traileru

Akcija, akcija… i još malo akcije.

Napisao  Utorak, 26 Lipanj 2018

Da se na novom Predatoru radi, nije već dugo tajna, a nakon prvog teaser trailera koji nam je pokazao djelić atmosfere i samog Predatora, danas smo dobili i prvi službeni trailer za koji možemo reći kako je natrpan akcijom od početka pa do kraja.

Pune dvije i pol minute neprestane akcije, a sve to dirigirano pod budnim okom Shanea Blacka, režisera filma s odličnom pozadinom u obliku filmova „Kiss Kiss, Bang Bang“, „The Nice Guys“ i mnogih drugih. Tako već sada možemo biti sigurni kako u tom području film neće manjkati, a i glumačka postava dobar je pokazatelj kako producenti pucaju na čišćenje kino blagajni.

"Samo masa bajo moj" - Predator, (The Predator, 2018)

Sterling K. Brown, Edward James Olmos, Olivia Munn, Jacob Tremblay, Boyd Holbrook i Yvonne Strahovski samo su neka od imena koja će krasiti kino ekrane, ali najveća zvijezda novog trailera definitivno je sami Predator, a posebno onaj drugi -- veći i jači od bilo kojeg Predatora dosad viđenog na filmskom platnu. Sve to ide u prilog priči o hibridizaciji njihove vrste koje se film dotiče, a ako je suditi po traileru očekuje nas i dobra doza cringe humora tipičnog za akcijske filmove 80-ih godina, kada je i originalni Predator ugledao svijetla pozornice po prvi put.

Da ne duljimo previše, film gledamo u kinima 13. rujna ako ne bude ikakvih promjena, a vas ostavljamo da uživate u traileru.

Tzereen
2018 Lip 26 07:09:38 PM
Get to the choppa!!!
Hell yeah!
19Marksman89
2018 Lip 26 07:39:05 PM
Ovaj trailer puno bolji od prethodnih..moglo bi bit solidno zabavno
Ulogiraj se da bi komentirao.