Najmanji Marvelov superheroj ima pojačanje

Novi mjesec, novi Marvelov hit.

Napisao  Ponedjeljak, 02 Srpanj 2018

Dva mjeseca nakon velikih Avengersa, Marvel nam je spremio jedan laganiji film kako bi nas malo opustio nakon završetka Infinity Wara. Ant-Man and the Wasp spojit će već poznati duo Scotta Langa (Ant-Man) i Hope Van Dyne (Wasp) s time da će ovoga puta lik Hope Van Dyne uskočiti u ulogu Wasp, partnerice Ant-Mana sa sličnim mogućnostima. Očekujemo još jedan film ispunjen dobrim humorom i kvalitetnom akcijom koja koristi mogućnosti svojih superheroja. Uz to, bit će zanimljivo vidjeti dinamiku koju će Scott Lang imati sa svojom kćeri u filmu, a očekivanja nam podižu i dobre kritike.

Tri djevojke; dvije kćeri i majka iz Švedske zaputit će se na odmor u Split gdje će se ispreplesti njihove priče i uključiti se u krug laži, seksa i ljubavi. All Inclusive je švedski film sa začinom hrvatskih glumaca, a najbolje da sami procijenite je li ovo nešto za vas.

Moramo priznati kako smo imali visoka očekivanja za Hotel Artemis. I dalje se veselimo filmu, nemojte nas krivo shvatiti, ali mlake kritike kako kritičara, tako i publike, spustile su naša očekivanja. Film nas stavlja u bližu budućnost u Los Angeles, a priča je to o hotelu iz naslova, hotelu koji se brine za kriminalce. Istoga vodi Nurse (Jodie Foster), a jedna će kobna večer ispreplesti sudbine nekoliko kriminalaca.

Adrift je, kako nam kažu, istinita priča o ljubavi dvoje mladih koji su se našli sami na jedrilici usred jedne od najvećih oluja koja je zadesila Pacifik. Shailene Woodley i Sam Claflin glavne su zvijezde filma Baltasara Kormákura koji se specijalizirao za slične filmove, filmove u kojima će se likovi suprotstaviti svoj sili prirode, ali i sami sebi kako bi preživjeli. Recenzije nisu bajne, ali ljubitelji sličnih priča sigurno će filmu pružiti priliku. 

 

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.