Jackie Chan, Bruce Lee i Donnie Yen odmjerit će snage u novom „Ip Manu“

Kakav trio.

Napisao  Nedjelja, 08 Srpanj 2018

„Ip Man“, franšiza koja je napravila zvijezdu od Donnieja Yena i uprihodila jako dobar novac na kino blagajnama, ide dalje, a sam Yen potvrdio je kako je snimanje na četvrtom dijelu sada završeno.

Posebno nam zanimljivo zvuči scenarij u ovom dijelu, u kojem ćemo pratiti mladog Brucea Leeja, inače učenika Ip Mana koji će po dolasku u SAD i nakon otvaranja škole za poučavanje mladih boraca u Chinatownu upasti u određene probleme s lokalnim stanovništvom. Upravo tu uskače Yen (odnosno Ip Man) koji će mu pokušati pomoći u prilagodbi, ali i da se riješi neprijatelja. Uz sve to, film bi trebao pokazati korijene kung-fua u SAD-u.

Okršaj velikana

Ono što možda više od svega veseli ljude je već potvrđena scena u kojoj će se sukobiti Donnie Yen i Jackie Chan koji bi trebao glumiti nekoga iz Chinatowna, a koji će se po svemu sudeći suprotstaviti Ip Manu i Bruce Leeju. Malo je reći kako su očekivanja ljudi ogromna samo za ovu scenu, a kako i ne bi bila kad pričamo o dvojici legendarnih boraca/glumaca.

Pitanje je koliku će ulogu imati Chan u filmu, ili će biti u istome samo radi navedene scene, ali ono što je sigurno je kako se postavi glumaca pridružio i Scott Adkins u zasada neotkrivenoj ulozi. Nije ni otkriveno tko će glumiti Bruece Leeja. Režije se primio ponovo Wilson Yip, koji je odradio i prva tri dijela, a Edmond Wong još je jednom napisao scenarij. 

Mnogo nepoznanica još je u zraku, ali već sada smo u iščekivanju „Ip Mana 4“ na velikom platnu. Točan datum izlaska također još nije određen, ali je potvrđeno kako film gledamo ove godine.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.