Lando se vraća u IX. epizodi Star Warsa

Još jedan veliki lik se vraća. 

Napisao  Utorak, 10 Srpanj 2018

Kako prenosi The Hollywood Reporter, Billy Dee Williams vraća se kako bi reprizirao ulogu Landa Calrissiana u novoj, IX. epizodi Star Warsa.

Lik kojeg smo po prvi puta gledali 1980. u „Empire Strikes Back“, osvojio je sve fanove i brzo postao jedan od omiljenijih likova, a posljednji smo ga put imali prilike gledati nedavno u „Solo: A Star Wars Story“ gdje je isti lik tumačio Donald Glover. Po mnogima je upravo Gloverova uloga bila najbolji dio tog filma, pa stoga ni ne čudi kako u Lucasfilmu žele Williamsa u novoj epizodi serijala.

IX. epizodu režirat će ponovo J.J. Abrams, a očekuje se povratak svih ključnih likova iz prijašnjih dijelova (epizoda). Osim toga, castu se pridružila i Kerri Russel, a snimanje kreće vrlo skoro, kroz nekoliko idućih mjeseci.

Film se u kinima očekuje 20. prosinca 2019. godine.

Prati nas na Youtubeu

U kratkom vremenu koliko postojimo postali smo najaktualniji, najopširniji te jedan od najčitanijih gaming portala na ovim prostorima. Podignuli smo i gaming forum koji je najveći na ovim prostorima. Sve to radeći naše redovne poslove od kojih i živimo, dok ovo radimo iz ljubavi bez (još uvijek) ikakve koristi. Spremamo se pokoriti i Youtube, pa kad si već ovdje, molimo te podrži nas i na toj platformi subscribeom (KLIKOM OVDJE), a mi ćemo ti vratiti kvalitetnim video sadržajem po uzoru na najveće svjetske portale.

Prayer
2018 Srp 10 02:23:02 PM
Koji je koeficijent da će i on umrijeti?  :angry
Yakuza_stinger
2018 Srp 10 07:03:15 PM
Fala što si mi spojlao sve
Ulogiraj se da bi komentirao.