Rat s meksičkim kartelima nikad nije bio napetiji

Spremni smo.

Napisao  Srijeda, 18 Srpanj 2018

Nakon fantastičnog originala Denisa Villeneuvea, moramo priznati kako nismo očekivali nastavak "Sicaria", ali veseli nas činjenica da Sicario: Day of the Soldado bilježi dobre rezultate sad kad je tu. Talijanski režiser Stefano Sollima preuzeo je režiserske uzde, a nastavak je kao i original napisao Taylor Sheridan. Najveća razlika u odnosu na original je ta da nema lika Emily Blunt, a listu glumaca predvode Benicio Del Toro i Josh Brolin, koji ove godine niže hit za hitom. Nastavak, ako je suditi po trailerima i reakcijama ljudi koji su ga gledali donosi više akcije i otvorenije borbe s meksičkim kartelima, a mi jedva čekamo uroniti u meksičke pustinje po ovim silnim vrućinama. 

Sve zbog jednog mede je francuska komedija koje u zadnje vrijeme gledamo jako često, a ova će spojiti oca koji je izgubio plišanog medu svoje kćerke s zaposlenikom aerodroma u potrazi za tim istim medom. Zna se za koga se radi ovakvi filmovi.

Prati nas na Youtubeu

U kratkom vremenu koliko postojimo postali smo najaktualniji, najopširniji te jedan od najčitanijih gaming portala na ovim prostorima. Podignuli smo i gaming forum koji je najveći na ovim prostorima. Sve to radeći naše redovne poslove od kojih i živimo, dok ovo radimo iz ljubavi bez (još uvijek) ikakve koristi. Spremamo se pokoriti i Youtube, pa kad si već ovdje, molimo te podrži nas i na toj platformi subscribeom (KLIKOM OVDJE), a mi ćemo ti vratiti kvalitetnim video sadržajem po uzoru na najveće svjetske portale.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.