Ryan Reynolds radi na filmu „Stoned Alone“, spin-offu filma „Home Alone“

Komedija za odrasle.

Napisao  Četvrtak, 26 Srpanj 2018

Svako malo u Hollywoodu nas iznenade pa krenu s nekim totalno drugačijim projektom. Često su to u zadnje vrijeme obrade nekih klasika ili klasični rebooti, ništa iznenađujuće, ali zato će „Home Alone“ dobiti nešto drugačiji tretman.

Naime, ovaj božićni hit koji je proslavio svoje glumce, ali i urezao se u pamćenja gotovo svake osobe s TV-om u kući dobit će neku vrstu spin-offa. „Stoned Alone“ je kako mu i ime kaže, priča koja će uzeti temelje one „Home Alonea“, ali će umjesto djeteta u glavnu ulogu staviti mladića koji će propustiti let za zimske praznike. Taj isti mladić bavi se uzgojem marihuane, a nakon propuštanja leta, odlučit će se za testiranje svoje robe. Naravno, tu će uletiti novi pljačkaši koji će pokušati orobiti njegov dom, a on, u stanju kakvom je, morat će isti obraniti on njih.

Zvuči kao Hollywood, a film će producirati Ryan Reynolds, što ne otpisuje i mogućnost da se isti pojavi u filmu u nekoj od uloga. Zasada su iste nepoznate, a kako prenosi Deadline, režije se primila Augustine Frizzell („Never Goin' Back“).

Tko zna, možda za koju godinu RTL uvrsti „Stoned Alone“ u maraton „Home Alone“ filmova u predbožićno vrijeme. Jedno je sigurno, u Foxu su nakon dugo vremena odlučili orijentirati se na svoje hitove i pokušat će izvući najviše što mogu iz njih.

Prati nas na Youtubeu

U kratkom vremenu koliko postojimo postali smo najaktualniji, najopširniji te jedan od najčitanijih gaming portala na ovim prostorima. Podignuli smo i gaming forum koji je najveći na ovim prostorima. Sve to radeći naše redovne poslove od kojih i živimo, dok ovo radimo iz ljubavi bez (još uvijek) ikakve koristi. Spremamo se pokoriti i Youtube, pa kad si već ovdje, molimo te podrži nas i na toj platformi subscribeom (KLIKOM OVDJE), a mi ćemo ti vratiti kvalitetnim video sadržajem po uzoru na najveće svjetske portale.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.