Bruce Dickinson već napisao pola pjesma za novi album

Sedmi po redu solo album frontmena Iron Maidena napola je završen uoči svjetske turneje benda.

Napisao  Srijeda, 09 Prosinac 2015

Pokraj Brucea Dickinsona ostali se članovi benda osjećaju lijeno. Dok traju pripreme za iduću godinu i svjetsku turneju na kojoj Iron Maiden promoviraju novi album "The Book of Souls", njihov produktivni frontmen napravio je značajan napredak u radu na sedmom samostalnom albumu.

Jedna od pjesama na albumu trebala je biti "If Eternity Should Fail", ali je ona ipak završila na izvrsnom albumu Maidena "The Book of Souls", a isti je nedavno proglašen albumom godine na dodjeli Classic Rock Roll Of Honour u Londonu.

Nije poznato kad će rad na albumu biti završen, a uz nadolazeću turneju, tijekom koje sam namjerava vozikati ostatak benda i ekipe Boeingom 747, Dickinson je za jesen 2017. najavio objavu autobiografije.

"Laskalo mi je što sam dobio mogućnost napisati knjigu o svojim iskustvima, a čini se da je baš pravo vrijeme za to. Za vrijeme trajanja turneje imat ću puno vremena za pisanje, a pilotske dogodovštine bit će vrijedan dodatak biografiji", priča Bruce Dickinson.

Chono7
2015 Pro 09 06:19:35 PM
Kralj! Jedva čekam ovaj album! Book of Souls sam već preslušao nebrojeno puta, a točno se čuje kako prva pjesma nije nastala među članovima Maidena. Bruceov rad više naginje sirovijem zvuku, a Chemical Wedding mi je jedan od najboljih albuma općenito.
Chaky
2015 Pro 10 10:30:25 AM
Super vijest. Nisam uopce znao da ima namjeru izdati ista solo nakon povratka u Maidene.
Prvo sam bio izrazito tuzan (smak svijeta u to doba  :) ) kad je najavio odlazak iz Maidena.
Ali nakon Accident of Birth, The Chemical Wedding i Tyranny of Souls bilo mi je zao kad je najavio povratak u Maidene, jer nece biti vise solo albuma.
Premda sve je to lova. Nije mu bas islo solo, a ni Maidenima bez njega.
Chono7
2015 Pro 14 11:47:51 PM
[member=53]Chaky[/member] Samo što se Dickinson vratio u Maidene 1999. sa Brave New World albumom, a Tyranny of Souls je izašao 2005.
Ulogiraj se da bi komentirao.