„Mission Impossible: Fallout“ jedan je od najboljih akcijskih filmova svih vremena; Internet ne prestaje brujati o najboljem filmu Toma Cruisea

Očekivali smo uspjeh, ali ovo…

Napisao  Subota, 28 Srpanj 2018

„Mission Impossible“ franšiza je koja traje već 22 godine, a kroz koje nam je dosad iznijela šest filmova, od kojih je onaj posljednji, „Fallout“ upravo ugledao svjetla najvećih svjetskih kino pozornica. I to na koji način…

Nove Cruiseove ludorije

Nakon 22 godine, ova akcijska franšiza sudeći po reakcijama ljudi na internetu, ali i kritičara, nije izgledala nikad bolje. Isti glavni glumac, Tom Cruise zadužen je za promociju od samih početaka, a već nam svima na uši izlaze konstantni članci kojima nas se bombardira prije izlaska svakog novog nastavka, a koji u svrhu promocije filma govore o nevjerojatnim kaskaderskim pothvatima svoje glavne face koja je zagazila duboko u šesto desetljeće života, ali i dalje izvodi nevjerojatne stvari poput iskakanja iz aviona ili višenja na istome bez ikakvih pomagala tijekom uzlijetanja.

Tokom godina, franšiza je pomaknula mnoge granice, a koliko god neki nastavci bili kvalitetni ili ne, jedno se mora odati ekipi iza iste. Svoju su viziju vodili od samih početaka, a napretkom tehnologije i promjenom kreativne krvi, uspjeli su serijal vratiti na pravi put. Već su tako „Ghost Protocol“ i „Rogue Nation“ pokazali o kakvom se potencijalu radi, da bi sad „Fallout“ ponudio dosad neviđenu razinu adrenalina i neprestane akcije koja mete svaku osobu koja se nađe pred kino platnom i ostavlja je bez daha.

Ovoj bi ekipi povjerili sve svoje tajne na čuvanje.

"Mission Impossible: Fallout" već je sad akcijski klasik

Posljednjih nekoliko dana tako ne prestajemo slušati o „Falloutu“, a isti na metascoreu drži impresivnih 86% nakon 57 recenzija, dok je na Rotten Tomatoesu na još viših 97%. Ni šira publika nije ništa manje oduševljena, a visokih 8,6 na iMDB-u samo je potvrda istoga. Dovoljno je baciti oko na neke od komentara i sve je jasno. Teško je pronaći neku recenziju koja pronalazi zamjerku filmu, a svi koji su isti pogledali nagovaraju ostatak da se požure i učine isto što je prije moguće. Posebno su impresivne sve ove brojke kad znamo da se radi ponajprije o akcijskom filmu.

Redatelju i scenaristu Christopheru McQuarrieu je, već sada možemo reći, uspjelo po rukom napraviti novi akcijski klasik koji će se pamtiti još dugo u budućnost, a Tom Cruise zacementirao je svoj položaj kao jedna od legendi akcijske scene. Stara garda u vidu Vinga Rhamesa, Simona Pegga, ali i ona malo mlađa koju predvode Rebecca Ferguson te Sean Harris funkcioniraju besprijekorno u tandemu s novakom Henryjem Cavillom u još jednoj misiji koja će čitavu ekipu IMF-a staviti još jednom u borbu s vremenom kako bi spasili svijet.

Za kraj vas ostavljamo i s nekim YT recenzijama poznatijih kritičara, a koji nisu ništa manje oduševljeni.

Prati nas na Youtubeu

U kratkom vremenu koliko postojimo postali smo najaktualniji, najopširniji te jedan od najčitanijih gaming portala na ovim prostorima. Podignuli smo i gaming forum koji je najveći na ovim prostorima. Sve to radeći naše redovne poslove od kojih i živimo, dok ovo radimo iz ljubavi bez (još uvijek) ikakve koristi. Spremamo se pokoriti i Youtube, pa kad si već ovdje, molimo te podrži nas i na toj platformi subscribeom (KLIKOM OVDJE), a mi ćemo ti vratiti kvalitetnim video sadržajem po uzoru na najveće svjetske portale.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.