Carrie Fisher i Mark Hamill vraćaju se za IX. epizodu Star Warsa, a pridružuje im se i nekoliko novih imena

Originalni likovi i dalje su tu.

Napisao  Subota, 28 Srpanj 2018

Novi Star Wars filmovi postali su dostupni na svakogodišnjoj razini, a ništa drugačije neće biti ni iduće godine, kad nas ponovno u prosincu očekuje IX. i posljednja epizoda u trećoj po redu Star Wars trilogiji, barem kad su u pitanju ove „glavne“ epizode.

Snimanje kreće jako brzo, točnije 1. kolovoza, a u filmu nas ponovno očekuju imena koja su postala prepoznatljiva za novu trilogiju poput Daisy Ridley, Adama Drivera i Johna Boyege, a posebno je sve razveselila i nedavna vijest o povratku Billy Dee Williamsa u ulogu Landa Calrissiana. Nova imena su Kerri Russel, Naomi Ackie i Richard E. Grant, a koje su to točno uloge njima pripale još uvijek nije poznato. S popisa svih imena kojima možete provjeriti ovdje, izostavljena je Gwendoline Christie, a znači li to da Captain Phasmu nećemo gledati u IX. epizodi ili je samo tiskarska greška, tek ćemo vidjeti.

Bez brige

Ipak, ono što je najviše zanimalo fanove je to hoće li se vratiti Mark Hamill i Carrie Fisher. Sada je potvrđeno da hoće, a režiser J.J. Abrams rekao je kako će sve biti odrađeno uz dopuštenje njezine kćeri, a sve vezano za njenu priču bit će obrađeno scenama snimljenim za vrijeme rada na „The Force Awakens“. Uzimanje nekog drugog za njenu ulogu ili korištenje kompjuterskih tehnologija ne dolazi u obzir ako je vjerovati njegovim riječima. Tako su u studiju našli način da isprate princezu Leiu i Carrie Fisher na dostojan način.

Još jednom vratit će se i John Williams koji će ponovno skladati za novu epizodu.

Prati nas na Youtubeu

U kratkom vremenu koliko postojimo postali smo najaktualniji, najopširniji te jedan od najčitanijih gaming portala na ovim prostorima. Podignuli smo i gaming forum koji je najveći na ovim prostorima. Sve to radeći naše redovne poslove od kojih i živimo, dok ovo radimo iz ljubavi bez (još uvijek) ikakve koristi. Spremamo se pokoriti i Youtube, pa kad si već ovdje, molimo te podrži nas i na toj platformi subscribeom (KLIKOM OVDJE), a mi ćemo ti vratiti kvalitetnim video sadržajem po uzoru na najveće svjetske portale.

Shooter
2018 Srp 28 04:33:01 PM
Jebate Disney ima toliko love da može financirat i Lazarus projekt. Svaka čast, sad nek vrate i Bowieja.
Dom
2018 Srp 28 04:41:06 PM
Sve sreca da Carrie nece bit na setu jer ni Disney nebi mogo tolko bijelog financirat.
Yakuza_stinger
2018 Srp 28 08:13:21 PM
A ja mislio da će se magično vratit Harrison Ford i pokazat sinu tko je tatica
Ulogiraj se da bi komentirao.