Špijunski film na ženski način predvodi novu kino ponudu

Akcija.

Napisao  Nedjelja, 05 Kolovoz 2018

Down a Dark Hall je još jedna teen fantasy drama, a ova će pred nas staviti mladu Kit Gordy koja će se naći u ukletoj školi i pokušati saznati njene tajne, pritom se boreći s zlom koje tamo obitava. O samom filmu smo dosad čuli gotovo ništa, a i marketing nas je izbjegao. Bacite oko na trailer i procijenite može li vas ovo okupirati na nekoliko sati ili ne.

Pazi što želiš! talijanski je film Paola Genoveseja, a pokazat će nam sudbinu ljudi koji će po stupanju u kontakt s misterioznim bićem pristati na izvršenje zadatka kojeg dobiju u zamjenu za ispunjenje svojih želja. Obzirom da je film službeno izašao još 2017. godine, pogled na iMDB stranicu nagovještava jedan solidan film, a posebno bi mogli uživati ljubitelji talijanske kinematografije. 

The Spy Who Dumped Me američka je akcijska komedija koja će spojiti Milu Kunis i Kate McKinnon, a koje će se uplesti u internacionalnu zavjeru nakon što jedna od njih sazna kako je njezin bivši tajni agent. Zajedno će proći dobar dio Europe, a pri tome i sudjelovati u brojnim ludim akcijskim točkama. Prve recenzije najavljuju prosječan film koji će vas zabaviti na jedno gledanje.

 

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.