Denzel Washington još jednom razbija glave

I to po prvi puta u nastavku.

Napisao  Četvrtak, 16 Kolovoz 2018

Počinjemo laganijim štivom, novom adaptacijom planetarno popularnog romana Jacka Londona, Bijeli Očnjak. Manje-više svako od nas već je upoznat s istom pričom, bar na neki način, ali zanimljiv stil animacije i dobre kritike mogle bi natjerati neke od nas da se podsjetimo kako sve to izgleda, ali i povući neke nove generacije u svoje okrilje. 

Moj briljantni razvod francuski je film u kojem ćemo pratiti život žene nakon njena razvoda i sve probleme koje joj donosi njena obitelj i prijatelji. Pogled na iMDB stranicu ne obećaje, a vas ostavljamo da sami odlučite radi li se o vrijednom riziku za vas.

Gotovo je nevjerojatno za pomisliti da sve do The Equalizer 2, Denzel Washington nikada u karijeri nije glumio u nastavku nekog filma. Tome je očito stigao kraj, a činjenica da je Denzel odabrao ovaj akcijski film već sama po sebi dovoljno govori o istome. O samom filmu ne treba puno pričati, jer u slučaju da ste voljeli original, i ovaj bi vam trebao sjesti. 

Prati nas na Youtubeu

U kratkom vremenu koliko postojimo postali smo najaktualniji, najopširniji te jedan od najčitanijih gaming portala na ovim prostorima. Podignuli smo i gaming forum koji je najveći na ovim prostorima. Sve to radeći naše redovne poslove od kojih i živimo, dok ovo radimo iz ljubavi bez (još uvijek) ikakve koristi. Spremamo se pokoriti i Youtube, pa kad si već ovdje, molimo te podrži nas i na toj platformi subscribeom (KLIKOM OVDJE), a mi ćemo ti vratiti kvalitetnim video sadržajem po uzoru na najveće svjetske portale.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.