TNMT: Out of the Shadows | Kornjače se vraćaju u kina sljedećeg ljeta

Raphael, Donatello, Leonardo i Michelangelo vraćaju se u veli­kom stilu, Megan Fox je i dalje seksi, pojavljuje se i Arrow, ups, Casey Jones.

Napisao/la  PR Četvrtak, 10 Prosinac 2015

"Nindža kornjače: Izlazak iz sjene" nastavak je velikog kino-hita iz 2014. godine. Film je nastao na temelju likova koje su osmis­lili Peter Laird i Kevin Eastman, ovaj put u režiji Davida Greena. Michael Bay je ponovno u ulozi producenta.

Prvi nastavak u režiji Jonathana Liebesmana zaradio je u svjet­skim kinima čak više od 485 milijuna dolara.

Seksi Megan Fox i Will Arnett predvode glumačku postavu koja uključuje Williama Fichtnera kao Erica Sacksa, pridošlicu Tylera Perryja kao znanstvenika Baxtera Stockmana, svjetsku hrvačku zvijezdu Sheamusa kao Rocksteadyja, Garyja Anthonyja Willi­amsa kao Bebopa. Brittany Ishibashi je tu kao Karai, Stephen A­mell kao Casey Jones – osvetnik koji se bori protiv kriminala s asortimanom sportske opreme te Brian Tee kao Shredder – najveći neprijatelj kornjača. Alan Ritchson, Jeremy Howard, Pe­te Ploszek i Noel Fisher ponovit će svoje uloge kao slavna če­tvorka: Raphael, Donatello, Leonardo i Michelangelo.

Svi fanovi ovih jedinstvenih kornjača bit će oduševljeni s infor­macijom da će novi nastavak Nindža kornjača uključivati i neke omiljene likove iz popularnog stripa koji je nastao 80-ih godina.

Film u hrvatska kina stiže u lipnju 2016. godine, u distribuciji Blitz film i video.

Icek™
2015 Pro 10 04:57:19 PM
Damn, ja se ponadao da je nova igra :(
maximalni
2015 Pro 10 05:03:20 PM
a možda će i bit, ko zna
Ulogiraj se da bi komentirao.