Muppetsi nikad nisu bili manje prikladni za djecu

Nova generacija Muppetsa.

Napisao  Srijeda, 29 Kolovoz 2018

The Darkest Minds je posljednji pokušaj uskrsnuća young adult "žanra" na filmskom platnu, a sudeći po svemu, isti je propao i prije nego je uhvatio zamah. Recenzije za priču o svijetu u kojem se odrasli boje svih mlađih od 18 godina zbog nadnaravnih sposobnosti koje posjeduju su blago rečeno loše, a ni oni koji su film pogledali nemaju neko bolje mišljenje o istome. Ti isti mladi u filmu će osnovati grupu otpora kako bi se suprotstavili opresiji odraslih, a nakon ovog filma možda i mi osnujemo grupu kako bi jednom zauvijek utišali young adult adaptacije na filmskom platnu... bar na neko dugo vrijeme, ako ne i zauvijek. 

The Happytime Murders, kako mu i samo ime nalaže, pozabavit će se ubojstvima, ali za promjenu, ista će ovoga puta biti izvršena na takozvanim Muppetsima, likovima na kojima su mnogi od nas odrasli. Velika promjena je i ta da su ti isti Muppetsi laki na jeziku, a čitav film dobio je oznaku R, što će reći kako nije za one mlađe od 18 godina. Čitava je priča zapravo smještena u svijet u kojem ljudi i Muppetsi koegzistiraju... ili barem pokušavaju. Naime, Muppetsi su zapravo neka vrsta odbačenih u društvu što je scenaristima dalo mogućnost da ih prikažu kao ogorčene i pune toga za reći. Na neki način, odlučili su komentirati stanje današnjeg društva kroz ovu na prvi pogled prilično zanimljivu ideju... Nažalost, izgleda kako je na ideji sve i stalo jer su kritike na film jako loše, a čak ni duo Melisse McCarthy i Muppeta nije pomogao izvući ga iz ponora.

Ringe Ringe Raja animirani je film koji nam pristiže iz koprodukcije Kineza i Amerikanaca, a koji će nam prikazati život gusana kojem je sve vezano uz obitelj i djecu odbojno. Nakon nesreće, zaglavit će se malim pačićima koji će ga kroz ovu avanturu naučiti vrijednost obitelji. 

 

 

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.