Prequel The Conjuringa pokušat će još jednom utjerati strah u vaše kosti

Polagano ulazimo u sezonu filmova.

Napisao  Ponedjeljak, 03 Rujan 2018

The Nun je svojevrsni prequel na izrazito uspješni "The Conjuring", a koji će nas povesti sve do Rumunjske zajedno s dva vatikanska svećenika i uključiti nas u centar istrage o smrti mlade časne sestre. Imena iza filma obećavaju, a mi se nadamo barem solidnom hororu. Bude li uistinu tako, možemo pričati ozbiljnije o 2018. godini kao godini horor filmova, kojih upravo ove godine ne nedostaje... pričamo o onim kvalitetnim naravno. 

Ne sjećamo se kad smo zadnji put gledali film iz britanske produkcije u našim kinima, ali i to će se promijeniti ovaj tjedan kad nam dolazi Patrick, film o mladoj djevojci koja će na brigu od svoje bake dobiti malog psa iz naslova. Njezin ionako zamršen život tako će postati još zamršeniji. 

An Actor Prepares je priča o glumcu kojeg će određene okolnosti natjerati da se otisne na putovanje sa svojim sinom s kojim već dugi niz godina nije u dobrim odnosima. Prilično predvidljivo rekli bi, ali ovakvi filmovi u slučaju da su dobro izvedeni često nas znaju i više no pozitivno iznenaditi, pa se tako nadamo da će situacija biti ista i ovdje. Također, Jeremy Irons u glavnoj ulozi samo je dodatan poticaj za gledanje.

U slučaju da ste se uvelike veselili novom filmu u kojem ćete gledati Keanu Reevesa, iduće će vas riječi vjerojatno razočarati. Naime, Siberia, film o kojem se radi, pokupio je jako loše dojmove u svom dosadašnjem prikazivanju, a priča o američkom trgovcu dijamantima čiji partner nestaje u Rusiji očito je zakazala s izvedbom. 

 

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.