Nazi zombiji u najbrutalnijem filmu godine?

Očekujemo akciju koja ne štedi.

Napisao  Ponedjeljak, 05 Studeni 2018

Prije nego krenemo s ovim strašnijim naslovima, one najmlađe razveselit će činjenica da Grinch ima novu adaptaciju. Gledat ćemo klasičnu priču tog lika koji će još jednom pokušati upropastiti Božić, a nadamo se kako će ako ništa drugo, uspjeti ponuditi nam sat i pol dobre zabave te nas polako uvesti u božićno raspoloženje. 

Happy End: Glup i gluplji 3 hrvatski je film Anđela Jurkasa o kojem nećemo puno jer ni sami ne znamo kako ga najbolje opisati, ali zato je tu i trailer da vidite o čemu se točno radi i potencijalno vas nagna da se uputite u kino dvorane.

Overlord nam se nekako već posljednjih nekoliko mjeseci konstantno vrti po marginama vidokruga, a čitavo je to vrijeme uspio ostati relevantan i tjerati nas na razmišljanje o istome. Priča o dvojici američkih vojnika koji će ostati "zarobljeni" iza neprijateljskih linija na Dan D tako će zaviriti u alternativnu povijest i poigrati se s konceptom kojeg je gaming publici omilio COD serijal. Tako je, u pitanju su Nazi zombiji, a koje ćemo, po svemu sudeći, gledati u najbrutalnijem prikazu na velikom platnu dosad. Svi traileri i prve reakcije samo su nam dodatan poticaj da se otisnemo u prvu dostupnu kino dvoranu, a ovaj nam film izgleda kao nešto manje od dva sata čiste adrenalinske zabavne bombe. 

The Girl in the Spider's Web nova je američka ekranizacija popularne Millenium trilogije, ali ovoga puta sve je drugačije, pa tako umjesto trojca Fincher, Mara i Craig imamo trojac Alvarez, Foy i Gudnason za kormilom. Radi se naravno o ulogama režisera, ulozi Lisbeth Salander i Mikaelu Blomkvistu. Čak ni čitav marketing oko filma nije toliko velik, a je li tome razlog da se publika malo ohladila od izvornog materijala ili jer su u Sonyju znali da u rukama nemaju kvalitetan film kao "The Girl with the Dragon Tattoo", teško ćemo saznati... Možemo samo reći kako prve reakcije nisu bajne, ali mi i dalje držimo fige da tu ipak ima nešto kvalitetnog materijala. 

 

Flipper
2018 Stu 05 11:48:39 AM
Daj me nemoj zezati da Grinch dolazi? Nisam imao pojma. Jedva čekam Grincha. :)
Ulogiraj se da bi komentirao.