Povratak legendarnih likova u kino dvorane; Rockyev kraj?

Polažemo velike nade u novu priču iz boksačkog kuta.

Napisao  Četvrtak, 06 Prosinac 2018

Prve legende koje će stupiti na pozornicu ovoga tjedna mnogima su omiljeni Asterix i Obelix, a kako im i priliči, ovoga puta naći će se u francuskoj produkciji u kojoj će krenuti na avanturu za pronalazak tajnog napitka koji će zaštititi njihovo selo. Asterix: Tajna čarobnog napitka cilja još jednim udarom na nostalgiju roditelja privući čitave obitelji u kino, a vidjet ćemo može li u tome i uspjeti.

Air Strike je kineski film, a u kojem se u glavnoj ulozi pronašao Bruce Willis. Zanimljiva kombinacija koja ga je vratila u prošlost, točnije 2. svjetski rat i združila ga s kineskim borcima koji će pokušati zaštititi važan objekt od napada japanske zračne flote. Bacite li oko na iMDB stranicu filma, vidjet ćete kako se radi o filmu kojeg će isključivo cijeniti (a i oni tek možda) samo najzagriženiji fanovi akcijskih filmova.

Colette je biografska priča o Sidonie-Gabrielle Colette, ženi koja je povela bitku za povratak kreativnog vlasništva nad svojim djelima koja je pisala pod muževim imenom. Njena je bitka po mnogočemu važna za promociju ravnopravnosti spolova, posebice u književnosti, a sada imamo priliku posvjedočiti njenoj priči. Keira Knightley i Dominic West samo su neka od imena koja bi vam trebala biti dobar poticaj da obratite pažnju na ovaj film.

Naravno, za kraj ostavljamo najveću poslasticu i film koji mnogi jedva čekaju. Creed II nastavak je fantastičnog Creeda koji je oživio, ali i gurnuo Rocky franšizu na neki drugi put. Od same najave i otkrivanja kako će se Adonis u nastavku suočiti s Viktorom Dragom, sinom Ivana Drage, čovjeka koji je u ringu ubio Adonisovog oca, Apolla Creeda, bilo je jasno kako nas očekuje tenzijama i emocijama potencijalno najnabijeniji film dosad. Traileri su očekivano bili vrhunski i dodatan poticaj za grabljenje ulaznica za prvi dan prikazivanja, a veseli nas i dobra recepcija filma, kako od kritike, tako i publike koja je već imala prilike uživati u filmu. Držimo fige da i sami izađemo iz kino dvorana sretni i inspirirani kao što smo nekad bili gledajući Rockyja.

maverick
2018 Pro 06 03:36:39 PM
Obozavam martial arts filmove i creed 2 bi se cak mogao i u kinu pogledati. ova knightley je nekako puno bolje izgledala u piratima ili se meni to tako tada samo cinilo, bez obzira na godine...
Ulogiraj se da bi komentirao.