Otimači izgubljenih ekrana: Epizoda #1 – Naftaši, plavuše i porno zvijezde

"Otimači" vam u svojoj prvoj epizodi donose recenzije filmova koje nikako nisu željeli pogledati.

Postoji film koji ste oduvijek htjeli pogledati, ali niste sigurni da je vrijedan vašeg vremena? Postoji film u kojem uživate i htjeli biste saznati uživaju li i drugi u njemu? Ili pak postoji film za koji znate da je čista muka, pa želite vidjeti hoće li tako mučan biti i nekom drugom? Odgovore na sva ova pitanja od sada je moguće dobiti u našoj novoj rubrici "Otimači izgubljenih ekrana". Naša 3 recenzenta će iz tjedna u tjedan za zadatak dobivati 3 filma koji ste upravo vi odabrali, a za ovaj početni tjedan filmovi koji su odabrani su: Legally Blonde, Srpski Film i There Will Be Blood.

Naime, FFA forumaši protekli tjedan imali su prilike nam ponuditi filmove koje žele da pogledamo i recenziramo, a zatim su glasovanjem odabrali tri finalna filma za troje recenzenata. Mi smo Blade, CroZac_Drake i ELECTRONICUS, i ovoga tjedna FFA forumaši su nam odlučili zagorčati živote, pa su izglasovali filmove dijametralno suprotne našim ukusima. Kako smo se snašli, pročitajte u našim recenzijama.

Iskoristit ćemo ovu priliku i pozvati vas da na FFA forumu sudjelujete u davanju prijedloga i glasovanju za iduću epizodu.

Srpski Film – ELECTRONICUS | "Sve ima svoju ljepotu, ali ne vide ju svi." – Konfucije

Srpski_film_ELEC.jpg

Legally Blonde – Blade | Bez obzira na godine, plavo je uvijek u modi.

Legally_Blonde_Blade.jpg

There Will Be Blood – CroZac_Drake | Ponavljanje gradiva...

True_Blood_Crozac.jpgFenix
2016 Lis 24 02:02:00 PM
Odusevljen sam recenzijama svoja dva prijedloga. Za ELEC-a nisam ni sumjao da ce uspjeti pronac pozitivu u Srpskom Filmu, a jos je istu i argumentirao. Blade me također nije razočarao, sve sto me uopce i zanimalo je bi li puknuo "plavusicu" Reese.

Sto se tice Crozacove recenzije, bas me zainteresirala. Provjerio sam, There Will Be Blood je na Netflixu i moram ga veceras pogledat.
Blade
2016 Lis 24 02:10:44 PM
Eh da sam 10 godina stariji, a ona 15 mlađa. I da živi tu negdje, u Opatiji recimo. I da nije svjetski popularna. Svega bi bilo.
maximalni
2016 Lis 24 03:03:57 PM
niš, moraš postat svjetski popularan, nema druge
Flipper
2016 Lis 24 04:50:33 PM
Bravo dečki. Odlicne recenzije.

Poslano s mobilnog telefona S7

Zero
2016 Lis 24 04:54:07 PM
Quote:

Sto se tice Crozacove recenzije, bas me zainteresirala. Provjerio sam, There Will Be Blood je na Netflixu i moram ga veceras pogledat.


Jedini od ova tri filma koji stvarno zaslužuje preporuku.

Pohvale za ideju, inače. :D
Ulogiraj se da bi komentirao.
Napisao  Ponedjeljak, 24 Listopad 2016