Legendarni kanadski rocker Bryan Adams za dva tjedna u zagrebačkoj Areni

Posjetite koncert i prisjetite se njegovih ogromnih hitova!

Napisao  Četvrtak, 26 Listopad 2017

Bryan Adams je rijetka zvjerka. Sam za sebe je godinama pričao da ima najnezanimljivije lice te da može hodati gradom bez ikakvih zaštitara budući da ga nitko ne prepoznaje. Ali ako nije stasom, definitivno je glasom ušao u uši i srca mnogih fanova diljem naše plave kugle (ili ploče kako sada ponovno mnogi tvrde). Najveću popularnost je uživao 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća kada je i bio najviše aktivan. Osamdesetih je imao čak pet studijskih albuma i mnoge hitove poput Run to You, Summer of '69, Heaven, One Night Love Affair, Somebody i duet s Tinom Turner - It's Only Love.

Devedestih je nastavio s četiri nova albuma i nezaboravnim hitovima koje će mnogi pamtiti još godinama. Budući da su tih godina imali drugačiji pristup pisanju pjesama za filmove, mnogi od tih hitova su korišteni u filmovima. Najbolji primjer, a vjerojatno i najveći hit karijere - (Everything I Do) I Do It For You iz Robin Hood: Prince of Thieves, s kojim je osvojio i mnoge nagrade, između ostalog i Grammyja, kao i nominaciju za Oscara (kojih do sada ima čak tri). Osim tog hita, još dvije filmske skladbe su u srcima mnogih još danas. All for Love iz tadašnje verzije Three Musketeers te Have You Ever Really Loved a Woman iz Don Juan De Marca. Osim filmskih, 90-e su mu donjele još nekoliko hitova, od kojih je najpoznatija odlična rock balada, Please Forgive Me. Osim toga smo imali i When You're Gone s Mel C, Can't Stop this Thing We Started, Thought I'd Died and Gone to Heaven i Cloud Number Nine (Ispod Marelice).

Priča o njegovim počecima bi mogla motivirati mnoge da počnu pratiti svoje snove, ali neće razveseliti roditelje jer je već s 16 godina prekinuo školovanje kako bi započeo glazbenu karijeru. Ostalo je povijest. Rođen 1959., Bryan Adams uživa u uspješnoj karijeri već više od 40 godina. Prodao je preko 100 milijuna albuma, zaradio 94 nominacije i osvojio 23 nagrade te je 2011. dobio i zvijezdu na poznatom Hollywoodskom šetalištu. 

Koncert će se odvijati 9. studenog u Areni Zagreb pod okriljem tvrtke Editus. Karata još uvijek ima po cijenama od 299kn za parter te 349 i 399kn za tribine dolje. VIP loža i gornje tribine su rasprodane. Vidimo se za dva tjedna!

 

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.