Nashville Pussy - Motorhead sa sisama još jednom u Zagrebu

Nakon nešto više od dvije godine, u Hard Place vraća se legendarni hard rock bend.

Napisao  Nedjelja, 05 Studeni 2017

Nashville Pussy u sklopu europske turneje još jednom su odlučili posjetiti Zagreb i još jednom rasturiti Hard Place. Supružnici Blaine Cartwright i Ruyter Suys, osovine i pokretači benda koji postoji već više od 20 godina, prije dvije godine su napravili pravu malu eksploziju rock ‘n’ rolla u krcatom klubu u podnožju Nacionalne i sveučilišne knjižnice i furioznom svirkom oduševili publiku.

Koncert je tada bio rasprodan, a se isti razvoj situacije očekuje i ovaj puta, pa nemojte čekati zadnji čas za kupnju dragocjenog komadića papira.

Ovako nešto možete očekivati i 7. studenog u Hard Placeu, samo što će prostor biti malo manji, a kontakt benda s publikom daleko prisniji.

Organizatori na svojem Facebook eventu poručuju:

...svi oni željni sjajnog žestokog rock'n'rolla na tragu Motorheada i AC/DC neka nabave svoje ulaznice na vrijeme po pretprodajnoj cijeni od 80 kuna. Hard Place, Rockmark, Dirty Old Shop i Entrio.hr su mjesta gdje možete nabaviti svoju ulaznicu i osigurati si mjesto za još jedan veliki rock'n'roll spektakl koji se priprema u Najvećem Malom Rock Klubu u gradu!

Mi vam poručujemo da smo bili u Hard Placeu prije dvije godine i da je grijeh propustiti ovaj koncert. Vidimo se 7. studenog!

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.