JRPG blic novosti | Tko će više preživjeti sve ove Dragon Quest igre?

Nije samo Dragon Quest Builders 2 najavljen, nego još hrpa nastavaka.

Napisao  Nedjelja, 06 Kolovoz 2017

Prvo bude suša, a onda na krilima Dragon Quest 11 kreće prava invazija serijala. Dok Final Fantasy XV tu i tamo dobije koji update, DQ dobiva hrpe nastavaka ili reizdavanja istih po raznim platformama. Tko će to više pratiti? Ali hajde, probat ćemo.

Dragon Quest X Spell Of Restoration demo i nova ekspanzija

DragonQuestX_ekspanzija_FFA.jpg

Dragon Quest XI nudi mogućnost unosa Spell Of Restoration fraza koje otključavaju neki dodatan sadržaj koji se može naknadno skinuti. tako će ovoga puta to biti rani Dragon Quest X demo ako unesete ovaj spell: あすとるていあへたびだとう

Taj demo je sam početak priče u Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes Online (version 1). Demo će se moći odigrati od 10. do 16.8. Square Enix account je potreban za igranje.

Uz to, DQX će dobiti četvrtu veliku ekspanziju pod nazivom Dragon Quest X: 5000 Year Journey to a Faraway Hometown Online. Ekspanzija će izaći 16.11. za Pc, PlayStation 4 i Switch po cijeni od 3800 yena, osim ako niste kupili All-on-One package koji sadrži sve prethodne ekspanzije. Tada ostvarujete popust od 500 yena.

Dragon Quest I, II i III dolaze na PS4 i 3DS

DQ1,2,3_PS4_3DS_FFA.jpg

Za old skul retromanijake koji žele stari top down view pikselizirani Dragon Quest iz 80-ih evo lijepih vijesti. Square Enix će izbaciti prva 3 nastavka za PlayStation 4 i Nintendo 3DS 10.8. po cijenama od 600, 850 i 1500 yena po nastavku. Zasad to vrijedi samo za Japan ali se nadamo da ćemo i mi dobiti lokalizirane verzije po simboličnim cijenama.

Ako želite igrati prvi dio besplatno, možete tako da pobjedite Dragon Quest XI te ćete dobiti mogućnost igranaj prvog dijela kroz već spomenuti Spell Of Restoration. Spell se pojavljuje u creditsima tako da valja obratiti pažnju na njih. Fora ideja, moramo priznati!

Dragon Quest XI prevalio 3 milje primjeraka

DQXI_3_milje_FFA.jpg

Očito ovaj milestone nije bilo potrebno dugo čekati. Nedavno smo pisali o tome kako je DQXI premašio 2 milijuna primjeraka da bi ubrzo već prešao 3. Koliko su igrači čekali punokrvni nastavak još od popularne osmice, može se vidjeti po tome. Izgleda da je igra popularnija nego vruće kifle, burek i Sarajevski čevapi zajedno. Mi kažemo svaka čast i neka se to samo tako nastavi!

Dragon Quest Rivals izlazi za smartfon platformu, a kasnije i za PC

DQRivals_FFA.jpg

Da i taj segment ne bude zapušten, pobrinut će se Dragon Quest Rivals, svojevsna kartaška igra smještena u DQ univerzum. Ove jeseni će prvotno izaći za iOS i Android, a kasniej i na PC. Likovi kao što je Huser iz DQX i Camus te Martina iz DQXI će se pojaviti na kartama. Gwent, čuvaj se!

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.