Oče naš gamerski!

Otac. Mužjak. Gamer. Stup. Papučar. Junak. 

Napisao  Srijeda, 09 Prosinac 2015

Oče naš, volimo te mi!

Eh, evo nove teme i kolumne. Poslije one o prđenju, ekipa rekla da se nasmijala, pa ajmo dalje u šaljivom tonu. Moram vam iskreno reći da nakon zadnje kolumne slobodnije prdim. Ne moram više baš toliko unaprijed najaviti i pitati svoju polovicu smijem li prdnuti u svome stanu. Kao da ja znam kad će prdac naići pa moram najaviti. Shvatila je ona da moram okidati. Šta ću jadan?!

Kao mali imao sam san. Nisam htio biti pilot ili astronaut jer nisam dovoljno pametan. Htio sam imati LCD TV i PlayStation. Budala. Nisam ni mislio da ću imati curu, a sutra možda i ženu i da će ona meni određivati šta ću gledati. "E, nećeš! Tko je tu muško? Ti ili ja? Gledat ćeš TI šta ti ja kažem da ćeš gledati jer ja sam MUŠKO! Ja radim i držim stupove ove kuće." E, dragi moji, tako razmišljate kad ste mlađi i kad su vam muda velika i visoko stoje, a kita stoji i bez afričke šljive. Ne, ne koristim to. Još sam mlad ja. Samo sam shvatio da imam LCD i konzole, ali sam i shvatio da je ona muško. Ne, nema ONA brkove ni dlakave noge, a bogami ni kitu, ali često mi ruši one stupove. Pa kakav sam ja to ‘rvat i Balkanac kad mi žena zapovijeda? E, jebem li ti papučara.

image

'Alo mala! Nisam ti ja papučar. Il'š kako ja kažem il' neš' nikako!

Ajde da vam kažem kako sam upoznao svoju bolju polovicu. Ili goru. Ne znam ja. Zaljubio se u njen nevin osmijeh i neiskvarenost. Kao pravi gamer pun iskustva sa ženama (sarkazam) i kao pravi jebač koji se brusio na igri Virtual Sex, mislio sam da sve znam. O ženama. Haha, budale. Upoznah je blizu posla. Baš je bila mlada i lijepa. Zvao je na kavu jednu, drugu, treću, i vidim ja ide to. Pričamo čime se ona bavi, hobiji... Ma znate ono tipično dosadno. Prosipate sve mudrosti samo da biste ispali pametni, a zapravo samo želite jedno – znamo svi što – zabiti u produžetku, osvojiti trofej iliti staviti ga u 60FPS-a@1080p. Kada sam rekao da su mi hobiji videoigre – ona vrti očima kao: “Pa nisi dijete.” Htio sam odmah skočiti preko stola i zalijepiti jedan sticky grenade za nju, ali sam se sjetio da bi mi mogla dati pa sam taj njen komentar ispratio smiješkom. Danas vi mlađi “zbarite” žensku preko svih mogućih “mesenđera” i svega pa možda nemate sve te traume upoznavanja. Danas vi to odradite SMS-om. A ja sam se s njom poljubio prvo u svome stanu dok je u pozadini Chelsea igrao produžetke. E, pa, nije Chelsea jedini igrao produžetke. Ta djevojka će poslije postati izabranica gamerskog srca. Ne, nije mi tada dala. I bolje.

Borba za opstanak!

Još nisam oženjen. Volio bih da mi gamerske tate kažu varam li se i da se uključe u raspravu. Igram ja tako sa svojim prijateljem Gearse. Pričamo mi u partyju, nas 8. Nekoliko nas u vezi, par oženjenih i dvojica slobodnih. Dogovorili mi svi skupa igrati, kao pravi muškarci, Bad Company 2. Taman se skupili. Jedan jede čips. Drugi žvače neki klinac.

A ovom oženjenom u pozadini čuješ kako netko kljuca: “Mato, pa pička mu materina! Pa zar opet igraš? Pa ne možeš sada opet, mali je gladan.”

A Mato sav važan: “Ajde tamo u pm, makni se ispred TV-a, vidiš da igram!”

Smijemo se svi Mati. Počela igra i ovom četvrtom izgleda dolazi žena.

Čujemo u pozadini: “Pa dobro, ostavila sam te ovako prije 3 sata i nisi se maknuo. Pa koji ti je vrag?"

Ništa, čujemo mi svi kako se samo mikrofon gasi. Igra taj četvrti i dalje, ali loše. Vjerojatno mu žena kljuca.

Nije prošlo sat vremena kad onom oženjenom Mati opet žena: “Dobro, gasi to, mali se ukakao!”

Mato ni pet ni šest: “A jebemu Bog i djeci i ženi. Pa ne mogu ni igrati."

Smiju se svi, a ja se već pitam: “Zar je to tako u braku?" Ode moj san da imam neki posao i svoj LCD i konzolu.

I tako prošlo neko vrijeme otkako sam s curom... Zna gdje živim, a ja igram. Pozdravimo se kao i uvijek, a ja taman Battlefield tučem pa sad ne mogu prekinuti. Dobih odmah prigovor stila: “Pa nisi me ni pogledao. Jesam ti falila?" Igram multiplayer, a ona ne kuži da ne mogu prekinuti sada. Kud sam falio – pa vidjeli se jučer. Ništa, kao pravi gospodin gasim konzolu da se posvetim curi. Ostat će prespavati. Šok. Donijela i četkicu. Čekajte, četkicu. Znate što to znači? Infiltrira se polako kao Solid Snake u bazu. Iznad moje glave uskličnik. Volim ja nju, ali četkicu je stavila!!! Kraj. Postat ću Mato. Prošlo neko vrijeme, godina, dvije, a ekipa vidi da sam sve manje u igrama. Znaju da sam u vezi, ali da toliko nemam vremena nitko nije mislio. Eh, nije vrijeme. Cura je. Ajde jedan vikend nije došla pa ja odlučio igrati s ekipom.

SPwow

Ah, konačno! Nema NJE! Nitko mi ne kvoca što je nered. Samo igranje cijeli vikend. 

Konačno 2 dana igranja. Obrisao prašinu s headseta. Ušao u party. Svi me i dalje hebu gdje sam i šta sam toliki papučar?! Jedan iz ekipe u međuvremenu postao tata. Čujem u pozadini i kod njega: “Ajde gasi te IGRICE. Mali Luka se ukakao pa mijenjaj pelenu”. Jaooooo!! Usred meča smo. Mali u pozadini plače jer, jebiga, zasran je. Čovjek mora ići. Ovaj jedan mladi igrač poludio. Ne razumije on to. Galami kao lud. Idući dan njih dvojica više nisu online frendovi. Shvatih vrlo brzo kako uskoro kreće borba za opstanak da malo mogu odigrati. I da me to čeka. Strah me kako ću ja sada sve to prilagoditi? Problemi, problemi... Sjetih se jednom što mi je jedan pali gamer pričao kada se oženio.

“Joj stari smijem ti se iskukat?"
“Naravno”, reče ja njemu.

Nisam znao da tada slijedi oda o seksu i igranju. Umirao sam od smijeha. Pa da nastavim njegovu priču…

Gaming sex!

Naručili nas dvojica kavu i kreće priča: “Naručio ja sebi Uncharted 3. Lud sam na poslu bio. Čekam da mi poštar dostavi na posao paket da ona moja ne vidi da sam opet igru kupio. Prošlo već 11 sati, a nema poštara. Već sam nervozan bio. Lud. Kao da nisam jebao par mjeseci. A onda oko 14 sati zovu s porte da me poštar treba. Ljubim poštara kao da sam dobio jackpot. Čekam 16 sati da odem doma. Žena mi taman otišla na kavu s frendicama. Kava njihova traje 3-4 sata. Jao, super. Otvaram igru i krećem. Uncharted mi je najdraža igra ikada. Strašno je dobra. Prošlo 2 sata, a žena šalje SMS da će ostati još. Ma predivno nešto. Prošla i ta 2 sata i evo nje. Čujem ključanicu kako se otvara i ulazi ona. Ja zalijepljen za ekran pozdravljam je i molim Boga u sebi da me danas ništa ne pita i da me ne davi puno. Nema nje pola sata pa sam mislio da je u sobi i gleda TV. Uživio sam se u igru. Drake skače, puca – ludnica na ekranu. Odjednom osjetim ruke na svojim prsima."

Marriage 1024x589

Hm... Koji level dalje proći? Koji trofej osvojiti? Kad će više sjašiti? 

"Okrećem se kad ono moja žena u halterima. Otuširala se i kupila novo rublje. Napaljena kao zmaj. Uzima mi ruku (a ja si mislim da nisam pauzirao, jebemu sve) i hoće da je mazim. Ispred mene stoji moja seksi žena, a meni u glavi Uncharted. Eeeee, užasa. Vidim ja ona navalila i hoće voditi ljubav. Ajme, kud baš sada?! Od svih dana ona baš sada hoće kad mi je Uncharted 3 izašao. 'Jao, nemoj sada', mislim u sebi. Šta ću sada nego kao pravo muško opremiti ženu. Nema mi druge. Stavljam pauzu i mislim na Drakea. Žena svuda po meni. Radi neke stvari koje nikada nije radila, a ja samo mislim kad će završiti da idem igrati. Požurujem tu predigru da se poseksamo, obavimo to i ajmo dalje. Ali – neće ona. Baš danas hoće izmijenjivati nježnosti. Neće samo seks. Završila predigra i dok je gledam s leđa i obavljam posao u glavi razmišljam kamo će me dalje Uncharted odvesti. Jebemti, nikada svršiti. Pa mogao sam već preći 3 chaptera preći. Neće ovi moji padobranci da izlete. Ona već obavila svoje, a ja ne mogu. Pa mislim si: 'Ne smijem ne svršiti. Šta će žena reći.' Žena radi sve i svašta. Vrti kao mješalica, vuče kao usisavač, ali ne ide. Konačno svršio s bludom i ja.”

P.S. I Love You!

U nevjerici gledam čovjeka i ovo što mi je sada ispričao. Pitam ga je li normalan, a on meni reče da je to borba za opstanak – za svoje vrijeme i teritorij. "Svašta, baš svašta", pomislio sam. Moja žena će imati razumijevanja za mene, a dužnosti u braku valja ispunjavati. Tako mi stariji kažu. Ja sam još u onoj fazi gdje živim sam, ali cura sve više kod mene. Znate što mi je simpatično? Kad ja lijepo pitam: "Mogu li malo igrati, a da se ne naljutiš?" a ona kaže: "Može."

Jao majko, kakva pogreška nekada to bude. Ajde da ja igram kao svi "normalni" gameri 2-3 sata u "šusu".

Nego, prođe pola sata, a onda čujem iz kupaonice "A jel' ti nije dosta sada već? Ajde, treba prašinu malo obrisati. I šta si te bokserice tu stavio?"

Ja mudro šutim i pravim se da ne čujem. Možda prođe. Nikako da naučim da ću joj samo još više napuniti "rage mjerač" pa da će uskoro ispaliti svoj specijalni napad zvan OMBPIT iliti "odjednom moram brisati prašinu ispred televizora". To joj je mega specijalni napad koji uvijek izvuče kada vidi da sam se uživio u igranje.

Tim napadom mi uništi cijeli health, a ako ga nekim čudom preživim, kasnije požalim što sam uopće upalio konzolu jer uvijek kaže: "A jel' ti nisam dala da igraš?"

"Pa čekaj malo. Ja sam svojim radom kupio taj TV, igru i konzolu. Šta me jebeš?" To naravno mislim u sebi jer gdje ću joj to reći?!

Nisam seronja. Poštujem svoju curu i molim Boga da ode na eBay i traži neke jeftine haljine. Ili torbice. Ma ako treba, platiti ću par dolara samo neka luta po bespućima kineskih rukotvorina.

Ja igram, a ona okrene laptop i pita me: "Jel' ti ovo lijepo"?

Naravno da je, ljubavi. Samo ti gledaj i traži. Zabavljaj se satima na eBayu. Meni super. 

The Wolf Of Wall Street review

Draga, mogu još pola sata igrati? Obećavam da ću gaće stavljati u košaru, a čarape neću bacati ispod kreveta!

Ovih zadnjih par godina online igranja svega sam se naslušao. U partyju sam doživio toliko smijeha da to ne mogu ni opisati. Online muškarčine “ownane” od strana svojih polovica i djece. Psovka i suza od smijeha nije nedostajalo nikako. Mene zanima kako se vi svi gaming očevi, zauzeti, pa i slobodni, snalazite i kako balansirate između svega – svojih gamerskih potreba, curinih/ženinih potreba, škole i drugih? Ili imate gaming polovicu koja razumije vaše potrebe? Podijelite s nama.

Icek™
2015 Pro 08 10:28:41 PM
Junak nas papučarski  :ay:
maximalni
2015 Pro 09 12:31:17 PM
pa što je ovo?

mislim da imamo genijalca u redakciji.  :ay:

odličan tekst.
Chono7
2015 Pro 09 12:32:11 PM
Opet me nasmijao do suza! :D Na svu sreću moja cura je gamerica. Nemam tih problema, jer oboje znamo zaglaviti u igrama satima. Ponekad ja pretjeram, ali već iz iskustva znam što mi je činiti kad vidim kako me gleda!
Weky
2015 Pro 09 12:50:32 PM
Ja imam predivnu ženu. Nije gamerica uopće i te stvari je uopće ne privlače. Igrali smo skupa samo Little Big Planet, Buzza i tako te stvari.

Međutim, ono što zna i što treba znati svaka bolja polovica je to da se - ONLINE IGRA NE MOŽE PAUZIRATI.
Vrlo je korektna po tom pitanju i ako moram završiti jer negdje idemo, pričeka da se završi match, raid ili što god.
Također zna što je Dark Souls i da takva igra zahtjeva puno više koncentracije od recimo Beyonda.
fatamorgana
2015 Pro 09 12:52:54 PM
Ja svojoj ženi kažem da igram online, a ne multiplayer onda zna da ne mogu prekinut to sam je uspio izdresirat. Uglavnom igram kad ih pobacam u krevet ženu i djecu tek onda imaš mir hebiga pati spavanje tako da sam trenutno na nekih 4-5 h spavanja vidjet ću da li su sa treningom to moći spustiti i funkcionirati preko dana. :)
Nedavno je najvaljeni mogući remake Onimushe, a dok mi je žena bila cura obožavala je tu igru tj. gledati mene kako igram,kako me danas uopće više ne gleda pokušao sam je nagovorit gledaj izlazi Onimusha mogli bi kao nekad ja igram ti gledaš. Nije ništa odgovorila samo je okrenula leđa sa smješkom, onim ironičnim.
sanzo
2015 Pro 09 12:54:48 PM
Cura igra više od mene pa srećom nemam takvih problema, s druge strane ponekad razmišljam da bi bilo dobro da napišemo ugovor o tome ko kad ima pravo na koji uređaj i koliko vremena u komadu ga smije zauzet, a onda to lijepo idemo ovjerit kod javnog bilježnika u 3 kopije :D

Svaka čast na kolumnama, jako su zabavne za pročitat, nadam se da ćeš nastavit redovito s njima  :ay:
Cloud
2015 Pro 09 01:24:36 PM
Opet si me lijepo nasmijao. :D Ova ti je još bolja! Jesi kralj, majke mi. Skidam kapu! :D A što se tiče cure, nemam nikakvih problema s gamingom, pošto je i ona sama gamerica. No, kad se treba maziti, onda je** sve. ;)
Flipper
2015 Pro 09 01:28:56 PM
Hebote, gdje ste svi našli žene ili cure gamerice?  :D
Densetsu
2015 Pro 09 01:31:46 PM
Quote:

Nije ništa odgovorila samo je okrenula leđa sa smješkom, onim ironičnim.


Možda bi ona htjela igrati, a ti da gledaš.
Icek™
2015 Pro 09 01:44:07 PM
Quote:

Hebote, gdje ste svi našli žene ili cure gamerice?  :D


To sam baš i ja htio napisati  :hmm
maximalni
2015 Pro 09 01:44:33 PM
i ja, hahah
fatamorgana
2015 Pro 09 01:45:42 PM
Quote:

Quote:

Nije ništa odgovorila samo je okrenula leđa sa smješkom, onim ironičnim.


Možda bi ona htjela igrati, a ti da gledaš.

Još mi samo fali da i ona krene igrat ionako se pomalo pocinjem sa starijim sinom borit za playku. :-P
CRO_Ghost
2015 Pro 09 02:06:19 PM
Ja imam zaručnicu (uskoro ženu) koja fakat ima razumijevanja za to, u ostalome dovoljno mi govori to da mi tu i tamo kupi bonove za PSN ili poneku igru. Jedino sta ona igra je Justa Dance i Buzz, i to je sve.

Već po psovkama zna jesam online ili nisam :D
sanzo
2015 Pro 09 02:21:08 PM
Quote:

Hebote, gdje ste svi našli žene ili cure gamerice?  :D

Evo tutorial za one kojima je potreban :D

1. Uzmeš ps2 na fax
2. Dogovaraš se s prijateljima za PES turnir
3. Cura iz grupe čuje pa počnete pričat o ps2 igrama
4. Dogovorite se da dođe kod tebe igrat Soul Calibur 3
5. Igrate nekoliko sati, pa sljedeći dan još nekoliko, pa ponovo i ponovo i ponovo
...
6. Zauzela je pol tvojeg ormara, police, ormarića u wc-u, vješalice, 90% ormarića za cipele i naravno cijeli ps
Chaky
2015 Pro 09 03:20:10 PM
Odlican tekst.  :ay:
Mene kompetitivni MP nije vidio od kad sam dobio djecu. A glas mi nije nitko cuo preko mikrofona vec 5 godina!
:sad
Nexus
2015 Pro 09 03:39:52 PM
Quote:
Prosipate sve mudrosti samo da biste ispali pametni, a zapravo samo želite jedno. Znamo svi što. Zabiti u produžetku, osvojiti trofej iliti staviti ga u 60FPS-a@1080p.

:roll :roll :roll :roll

Quote:
A ovom oženjenom u pozadini čuješ kako netko kljuca: “Mato, pa pička mu materina! Pa zar opet igraš? Pa ne možeš sada opet, mali je gladan.”

A Mato sav važan: “Ajde tamo u pm, makni se ispred TV-a, vidiš da igram!”


Quote:
Nije prošlo sat vremena kad onom oženjenom Mati opet žena: “Dobro, gasi to, mali se ukakao”.

Mato ni pet ni šest: “A jebemu Bog i djeci i ženi. Pa ne mogu ni igrati."

:roll :roll ovo je jebeno  :roll


Ali ova Uncharted priča! UBIO, UBIO!  :roll :roll
Misli na Drakea, a ova vrti kao mješalica, vuče kao usisavač, ali ne ide.  :roll :roll :roll

Ovo je bogovski!
Baš se ismijao  :ay:
BlueHell...
2015 Pro 09 05:51:19 PM
E al odakle Matu izvuče  :roll prejako  :ay:
Flipper
2015 Pro 09 07:15:28 PM
Quote:

Quote:

Hebote, gdje ste svi našli žene ili cure gamerice?  :D

Evo tutorial za one kojima je potreban :D

1. Uzmeš ps2 na fax
2. Dogovaraš se s prijateljima za PES turnir
3. Cura iz grupe čuje pa počnete pričat o ps2 igrama
4. Dogovorite se da dođe kod tebe igrat Soul Calibur 3
5. Igrate nekoliko sati, pa sljedeći dan još nekoliko, pa ponovo i ponovo i ponovo
...
6. Zauzela je pol tvojeg ormara, police, ormarića u wc-u, vješalice, 90% ormarića za cipele i naravno cijeli ps


1. Imao sam PS2 na faxu. Samo muški bili i dolazli. A kad su i bile ženske nisam ni skužio tada da nešto hoće. :D :D
6. Još nije, ali sve je bliže. :D :D

E da...vi "oženiti" koliko imate televizora doma? :D  2?
Icek™
2015 Pro 09 07:29:01 PM
Quote:

E da...vi "oženiti" koliko imate televizora doma? :D  2?


Ja poslije Nove Godine moram još jednu uzeti, čisto da budemo mirni.
voltriz
2015 Pro 09 07:33:36 PM
Daj ne jebite onda samo ja i Flipper imamo iste probleme.

U istom sam belaju, sam zivim zarucen pred zenidbu. I iste stvari i meni muce i pravo da ti kazem mislim da cu prije batalit gaming, ne mogu vazda da trosim zivce i glavobolju da trpim.

Najjace kad odem u soping centar a neki klinci gledaju igre kaze eno ti ekipe  :cacic

sanzo
2015 Pro 09 09:07:53 PM
Quote:

E da...vi "oženiti" koliko imate televizora doma? :D  2?


Dva da, veliki led tv za ps4 i mali stari s katodnom cijevi za ps2
Flipper
2015 Pro 10 08:45:29 AM
Znate koja je negativna stavka kada nagovorite curu da lajka FFA na FB? Pa ta što može čitati sve naravno. I pročitala kolumnu. Šta je bilo? Izgorio ja opet.  :roll :roll :roll Ne smijem ni sherat jer će još doći do mame pa će reći šta to pišem i izgoriti opet.  :roll A patnji majko mila.
Torla
2015 Pro 10 12:06:57 PM
Quote:

Znate koja je negativna stavka kada nagovorite curu da lajka FFA na FB? Pa ta što može čitati sve naravno. I pročitala kolumnu. Šta je bilo? Izgorio ja opet.  :roll :roll :roll Ne smijem ni sherat jer će još doći do mame pa će reći šta to pišem i izgoriti opet.  :roll A patnji majko mila.


A jesi lik, hahahaha


Ništa, najbolje da ju odvedeš na hipnozu i neka joj utuve u glavu da je Gaming zakon !!! :D
Chaky
2015 Pro 10 12:53:45 PM
Quote:

E da...vi "oženiti" koliko imate televizora doma? :D  2?

2 TVa. 2 monitora. I sad sam "morao" uzeti tablet, jer sam s ovim prije svejedno ostajao kratkih rukava.
fatamorgana
2015 Pro 10 01:27:46 PM
Ja gledam u strop od 19h -22h :)
Chono7
2015 Pro 10 01:29:20 PM
Monitor, TV i 2 PCa. Nemam problema  :D
maximalni
2015 Pro 10 01:37:07 PM
Quote:

Monitor, TV i 2 PCa. Nemam problema  :D


dobro bi ti koja konzola došla ;)
gunner
2015 Pro 10 03:00:39 PM
Quote:

Ja gledam u strop od 19h -22h :)

Hahaha

Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk

Yovitssa
2015 Pro 10 03:30:24 PM

Quote:

Quote:

Quote:

Hebote, gdje ste svi našli žene ili cure gamerice?  :DE da...vi "oženiti" koliko imate televizora doma? :D  2?


Dvije telke, laptop, tablet, Vitu... [emoji16]

Inače, članak je vrh, u toliko sam se stvari "pronašao"...
Meni je dobro to što imam svakakve smjene na poslu, a žena je stalno jutarnja smjena. Pa onda kad sam ja ujutro slobodan, dijete u vrtiću, žena na poslu, imam cijeeeeeelo jutro samo za sebe i gaming! [emoji7][emoji7][emoji7]


Sent from my iPhone using Tapatalk
Sarmica
2015 Pro 10 06:32:03 PM
Eo javljam se ko teta gamerica. Iskreno, nebih se mogla nikad zamisliti, a kamoli biti u vezi sa nekim tko ne voli video igre. Naravno, svi imaju neke svoje prednosti i mane izvan opusa onoga što vole i kako vole provoditi svoje vrijeme međutim, za mene je gaming sastavni dio života i moj glavni interes, išla bih do te mjere da ga smatram strašću. Da mi netko dođe "pa nisi djete" za nešto što smatram bitnim i što meni osobno ima neku dubinu, tu bi priči trenutno bio kraj. Nekako, ćak i u vezama u kojima sam bila, mi je slatko sjelo prepucavanje "tko je na redu za igranje", sa druge strane, da mi netko cijelo vrijeme kvoca jer igram, pa ne znam, rađe bi romanecala NPC-a nego takvu osobu.
Flipper
2015 Pro 10 07:00:09 PM
Kul nadimak - Sarmica. :D  :ay:
Torla
2015 Pro 10 07:05:36 PM
Ne bi vjerovali, no baš sam jeo sarmu s pireom prije nekih sat vremena  :roll
Sarmica
2015 Pro 11 02:02:34 AM
"Flipper" wrote:
Kul nadimak - Sarmica. :D :ay:

A ono, bila sam zamotana u deku dok sam se registrirala.
Mudri14
2015 Pro 11 05:50:59 AM
Dajte vi gameri s gamericama, neke recepte za pronalazak te meni nepoznate vrste zenskog roda..


Sent from my iPhone using Tapatalk
Chaky
2015 Pro 11 10:15:49 AM
Moja igra facebook igre.  :D

Quote:

...za mene je gaming sastavni dio života i moj glavni interes, išla bih do te mjere da ga smatram strašću...

To se zove ovisnost  :ay:
Flipper
2015 Pro 11 10:32:43 AM
Quote:

Dajte vi gameri s gamericama, neke recepte za pronalazak te meni nepoznate vrste zenskog roda..


Sent from my iPhone using Tapatalk

Svi kul dečki igraju PES ne Fifu. Dakle prvo moraš počet igrati PES. Iako ja ti ne mogu dati savjet jer moja cura nije gamerica. Ali opet...ja igram Fifu. Sve ti jasno. [emoji23]

Poslano s mobilnog telefona S7
Greyback
2015 Pro 11 02:12:21 PM
Predobra kolumna, kakav show program.  :roll  Čitao sam je jutros na faksu i skoro sam dobio izgon sa predavanja zbog napada smijeha kad sam pročitao da se "infiltrira polako kao Solid Snake u bazu".
Sarmica
2015 Pro 11 02:20:16 PM
"Mudri14" wrote:
Dajte vi gameri s gamericama, neke recepte za pronalazak te meni nepoznate vrste zenskog roda..Sent from my iPhone using Tapatalk
Potraži ih ingame.
"Chaky" wrote:
Moja igra facebook igre. :D
Quote:
...za mene je gaming sastavni dio života i moj glavni interes, išla bih do te mjere da ga smatram strašću...
To se zove ovisnost :ay:
Još nemam frižider kraj PC-a, ne piškim u flaše i nisam prodala mlađu sestru za novi Fallout, it's all good.
Zero
2015 Pro 11 02:38:11 PM
Wow, treći post, a counter i dalje na fiksiran na nulu. Inače, ima ih i na forumu, ako smijem primjetiti. :D
Fenix
2015 Pro 11 02:53:28 PM
Sarmica komentira preko Portala, pa joj se ne broje postovi na forumu ;)
danex83
2017 Ožu 03 09:06:48 PM
Tek sam sad procitao ovu kolumnu..mato je onaj kaj je s nama igrao fifu? :roll
Milicevic87
2017 Ožu 03 10:13:39 PM
Quote:

Odlican tekst.  :ay:
Mene kompetitivni MP nije vidio od kad sam dobio djecu. A glas mi nije nitko cuo preko mikrofona vec 5 godina!
:sad


Slicno i meni. Tu i tamo udjem u party al ne palim headset. Tokom dana skoro pa i ne igram, vecinom navecer od 21 sat kad zena i dijete legnu. Problem je sto znam do kasno oatati, jer se pozelim plejke, a onda sam na poslu nikakav.
Uskoro dolazi drugo dijete, pa cu imati jos manje vremena.
Važnija je obitelj.
Kad budu djeca imala malo više godina,  onda cu napokon opet imat koga za coop :-)
Kharnthebetrayer
2017 Ožu 04 12:38:49 PM
Quote:

Eo javljam se ko teta gamerica. Iskreno, nebih se mogla nikad zamisliti, a kamoli biti u vezi sa nekim tko ne voli video igre. Naravno, svi imaju neke svoje prednosti i mane izvan opusa onoga što vole i kako vole provoditi svoje vrijeme međutim, za mene je gaming sastavni dio života i moj glavni interes, išla bih do te mjere da ga smatram strašću. Da mi netko dođe "pa nisi djete" za nešto što smatram bitnim i što meni osobno ima neku dubinu, tu bi priči trenutno bio kraj. Nekako, ćak i u vezama u kojima sam bila, mi je slatko sjelo prepucavanje "tko je na redu za igranje", sa druge strane, da mi netko cijelo vrijeme kvoca jer igram, pa ne znam, rađe bi romanecala NPC-a nego takvu osobu.


Do you want to see my Big Chaos Zweihander + 10?
juky
2017 Ožu 04 12:51:36 PM
Quote:

Quote:

Odlican tekst.  :ay:
Mene kompetitivni MP nije vidio od kad sam dobio djecu. A glas mi nije nitko cuo preko mikrofona vec 5 godina!
:sad


Slicno i meni. Tu i tamo udjem u party al ne palim headset. Tokom dana skoro pa i ne igram, vecinom navecer od 21 sat kad zena i dijete legnu. Problem je sto znam do kasno oatati, jer se pozelim plejke, a onda sam na poslu nikakav.
Uskoro dolazi drugo dijete, pa cu imati jos manje vremena.
Važnija je obitelj.
Kad budu djeca imala malo više godina,  onda cu napokon opet imat koga za coop :-)


Ja imam srece,zena i deca tvrdo spavaju :D
Ulogiraj se da bi komentirao.
0
Podjela