The Division | Konzole će imati grafička podešavanja

The Division nam donosi neke zanimljive opcije za konzole.

Napisao  Subota, 23 Siječanj 2016

Već smo naviknuli da ne možemo previše promjeniti grafički prikaz u većini igara na konzolama, ali uvijek nas iznenadi neka igra koja nudi malo naprednije opcije za igrače na konzolama. The Division bi trebao imati niz opcija za PC igrače, a izgleda da je Massive u opcijama ponudio igračima na konzolama da prilagode igru.

the division

The Division će imati opciju za Chromatic Abberation. Na statičnim slikama ovaj efekt možda i nije previše vidljiv, ali u pokretu ga mnogi primijete u većini igara koje ga koriste. Chromatic Abberation je u zadnje vrijeme jako popularan u igrama poput Destinyja, Alien: Isolationa, Bloodbornea i u brojnim drugim naslovima. Ovaj efekt ostavlja dojam loše/jeftine kamere i najviše se primijeti na rubovima ekrana na objektima u daljini. Ako igra koristi slabijiu Anti-Aliasing metodu, završna slika često može izgledati jako mutno i neprivlačno. Rijetko koji developer može pogoditi pravi omjer, a da ne narušava prezentaciju. Još nismo vidjeli završni build The Divisiona za PS4 i PC, te koliko snažan Chromatic Abberation koristi u svojoj prezentaciji. Opcija za isključivanje je svakako poželjna.

Tu je još i podešavanje oštrine slike i opcije za elemente na grafičkom sučelju. Polako nam se bliži beta u kojoj ćemo konačno moći sami isprobati Ubisoftov novi RPG shooter. Beta počinje za Xbox One 28. siječnja, a PS4 i PC igrači će pristup dobiti dan kasnije.

Dabrich
2016 Sij 23 05:05:25 PM
a ga i ovi iz ubisofta seru malo previse
sad kad su se konzolaši na njih obrušili oni izmišljaju toplu vodu u kockicama
gibanica
2016 Sij 23 11:40:06 PM
ove opcije su super

barem za CA koji je nekima veliki problem tako da po meni odlican potez
FedroWhatIsGood?
2016 Sij 24 01:43:28 AM
I dalje fali da se mogu iskljucivati blurovi i blumovi, a i da se god rays umanje na realisticne razine... Ali potez u pravom smjeru, makar nije moj tip igre.
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1