Najavljen Hard Reset Redux za PS4, Xbox One i PC

Flying Wild Hog, proizvođač prilično poznatog reboota Shadow Warriora, danas je najavio kako donedavna PC ekskluziva Hard Reset stiže u proširenom izdanju za aktualne konzole i PC.

Napisao  Srijeda, 27 Siječanj 2016
Tako će Hard Reset Redux predstavljati  poboljšanu verzija igre koja je na tržište izašla 2011. godine. Kao ono najočiglednije, spominje se vizualna nadogradnja ovog naslova, poboljšani dizajn, novi neprijatelji i njihov rebalans, ali i nova oružja. Jedno od njih je i katana koja kao da je „ispala“ iz Shadow Warriora.

Hard Reset je zapravo prva igra ovog studija, iako mnogi programeri ovog studija potječu iz studija People Can Fly, proizvođača odličnog FPS-a Bulletstorm. Uspjeh Hard Reseta pomogao je ovom poljskom studiju da skupi potrebna financijska sredstva za reboot Shadow Warriora. Osim Hard Reset Reduxa, u Flying Wild Hog također rade na Shadow Warrioru 2, koji je predviđen za izlazak tijekom druge polovice ove godine.

Chaky
2016 Sij 28 03:48:53 PM
Da li se zna Redux PC verzija se placa, ako imas original ili je free upgrade?
Zero
2016 Sij 28 05:03:37 PM
Ne mogu naći nigdje takvu informaciju, niti koliko će koštati Redux izdanje za PC/konzole. Ipak, Hard Reset: Exile ekspanzija je bila besplatna za sve vlasnike HR, pa lako moguće da bude i ova nadogradnja.
Chaky
2016 Sij 29 02:09:20 PM
Da, nisam niti sam uspio naci kasnije kad sam imao pristup nelimitiranom netu.
Ulogiraj se da bi komentirao.