Snow ulazi u otvorenu betu

Dok se sezona alpskog skijanja zahuktava, na vrhu poretka situacija nikad napetija, a naši skijaši redom kiksaju, sigurno ste dobili želju da i sami navučete skije i pokažete "kako se to radi".

Napisao  Četvrtak, 28 Siječanj 2016

Open world skijaška igra Snow, dvije godine nakon izlaska igre na Steamu u early access izdanju ulazi u fazu otvorene bete. Dok se early access naplaćivao $10, otvorena beta je besplatna svima.

Sony_2.jpg

Snow ipak nema licencirani svjetski skijaški kup, niti neko drugo natjecanje, međutim igra ni ne pokušava biti sportska simulacija. U otvorenoj beti je dostupan jedan planinski masiv, a igrači su slobodni kretati se po cijeloj dužini i širini iste. Dostupna je i široka paleta izazova u koje se možete upuštati s drugim igračima, a ako vam to nije napeto, možete sami kreirati svoje staze dodajući fizičke elemente (skakaonice, rampe...) u realnom vremenu te ih isto tako isprobavati s prijateljima. Napomenimo da su za sad dostupne jedino klasične skije, dok developer Poppermost obećava naknadno implementirati snowboardove i motorne sanjke, a sva oprema je licencirana brendovima renomiranih proizvođača skijaške opreme.

Nadodajmo još kako je Snow na prošlogodišnjem Gamescomu najavljen i za PlayStation 4, ali do danas još nemamo konkretnijih informacija.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1