The Division će imati tri ekspanzije

I dalje bez informacija o Brooklynu.

Napisao  Četvrtak, 28 Siječanj 2016

Ubisoft je na službenom blogu objavio detalje o endgame DLC sadržaju za svoju novu RPG pucačinu. Ako kupite Season Pass, bilo zasebno bilo preko Gold Editiona, dobit ćete tri glavne ekspanzije. Svaka ekspanzija će sadržavati nova oružja, opremu i modove za igru o kojima Ubisoft još nije iznio detalje.

Prva ekspanzija će nositi ime Underground, a donijet će novu lokaciju ispod New Yorka koju developeri nazivaju "underworld". Možda nam pripremaju detaljniju lokaciju koja će se bazirati oko podzemnih stanica kakve smo vidjeli u E3 traileru 2014. godine? Survival je druga ekspanzija koja će, kako Ubisoft kaže, igračima pružiti ultimativno Division iskustvo. O trećoj ekspanziji smo dobili samo informaciju da će nositi "Final Stand" naziv. Vlasnici Season Passa će na dan izlaska igre dobiti dodatno oružje i skinove te svaki mjesec posebne događaje.

Iako je The Division mapa iznimno velika i uključuje čitav središnji Manhattan, Ubisoft je izbacio mnogo lokacija iz prvog prikaza igre kada su pokazali akciju u samom Brooklynu kojeg nema u završnoj verziji igre. Ako vas ne zanima DLC, Ubisoft će svima osigurati dodatan besplatan sadržaj i zakrpe. Kakav je to točno sadržaj ostaje za vidjeti.

The Division izlazi za PS4, XONE i PC 8. ožujka. Beta je započela danas za one koji su prednaručili igru za Xbox One, a od sutra će biti dostupna za PS4 i PC. Beta završava u nedjelju na svim platformama.


Sve o The Divisionu čitajte na FFA:


19Marksman89
2016 Sij 28 10:42:02 PM
Ma nemoguce..
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1