The Solus Project | Avantura u svemiru s elementima Minecrafta

Čini se da je pred nama još jedna preživljavačka sandbox igra.

Napisao  Subota, 06 Veljača 2016

Mnogi slični naslovi u kojima se od igrača očekuje preživljavanje u otvorenom svijetu pokušavaju uvesti originalne novitete, a The Solus Project kreće u potpuno suprotnom smjeru – želi ispričati priču.

Igrač na početku zaglavi na nepoznatom planetu. Nema nikakvih vanzemaljaca ili čudovišta, već samo bilje, pećine, ruševina i opasne vremenske prilike. Nema čak ni drugih igrača koji će vas pokušati spriječiti u bilo čemu što pokušate napraviti jer je igra namijenjena za samostalno istraživanje. Uz istraživanje tu je i prikupljanje resursa potrebnih za preživljavanje, kao i otkrivanje brojnih tajni skrivenih na planetu.

Igra je razbijena u tradicionalne razine, ali svaka od njih sadrži istraživanje u otvorenom svijetu i prikupljanje i stvaranje resursa, uz dodatak linearne priče. Sudeći po traileru, igra podsjeća na Everybody's Gone to the Rapture ili Vanishing of Ethan Carter, ali uz daleko više interakcije.

Ideja je zanimljiva, ali ćemo morati pričekati izlazak igre da bismo dali svoj sud. Developer GRIP Digital namjerava izdavati igru u epizodama za Steam Early Access i Xbox One Preview, a prva od njih izlazi 18. odnosno 26. veljače, ovisno o platformi. Finalni izlazak svih epizoda planiran je za svibanj.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1