Titanfall 2 će imati punokrvnu SP kampanju

Jesse Stern iz Respawna je otkrio nove detalje u vezi nastavka Titanfalla.

Napisao  Ponedjeljak, 08 Veljača 2016

Kad je 2014. godine Titanfall izašao na Xbox One, bio je daleko najpopularnija ekskluziva za tu konzolu. Međutim, kako je vrijeme odmicalo, tako je i sve manje igrača ostalo zainteresirano za igru unatoč odluci Respawna da igračima besplatno podijeli DLC-ove. Veći broj mapa donekle je oživio igraču zajednicu, ali nedostatak raznovrsnosti, kao i konzolaška ekskluzivnost za Xbox One doprinijeli su tome da se o samoj igri priča sve manje. Iako su PS4 igrači ljubomorno iščekivali izlazak igre na svojoj konzoli, to se nije dogodilo.

Ipak, intervju koji je za Forbes dao Jesse Stern, glavni scenarist na nastavku Titanfalla, mogao bi razveseliti one koji su s prvom igrom ostali zakinuti u svojim očekivanjima. Novi Titanfall će imati kampanju za jednog igrača, igra će sigurno izaći i na PS4, a gledat ćemo i Titanfall spin-off seriju. Nadalje, Stern je potvrdio da je igra u razvoju od 2014., ali još ne zna hoće li igra izaći ove ili sljedeće godine.

Podsjetimo, EA je nedavno u priopćenju svojim dioničarima najavio izlazak igre do kraja fiskalne 2017. godine, odnosno do travnja 2017.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.