Labuđi pjev GameTrailersa: Bloodborne nagradili prvom "desetkom" ikada

GameTrailers, kultni gamerski medij jučer je ugašen, a ovo je bio posljednji potez uredništva.

Napisao  Srijeda, 10 Veljača 2016

Dok igrači diljem svijeta i dalje oplakuju GameTrailerse, uredništvo, točnije urednik Ian Hinick se odlučio na jednu posljednju stvar prije nego što ispratimo GameTrailerse u vječna lovišta, dolinu palih "nula i jedinica"... GameTrailersi su kroz svoje postojanje bili prilično dosljedni prilikom ocjenjivanja igara, tako da u 13 godina nijednoj igri nisu udijelili maksimalnu ocjenu. Iako neki drugi mediji "desetke" dijele šakom i kapom, romantičari iz GT-a čekali su "onu pravu" igru, bolju od najbolje.

Poznato je da je u GT redakciji Bloodborne bila jedna od najomiljenijih igara ikad. Stoga nije iznenađenje što su baš Bloodborne odabrali za najbolju igru u svojih 13 godina postojanja, vjerojatno vođeni mišlju kako je došao kraj i "bolju od najbolje" više neće dočekati. Bloodborne je tako dobio promaknuće s originalnih 9.6 na savršenih i maksimalnih 10.

Svakako zanimljiv posljednji potez GameTrailersa koji je izazvao lavinu emocija kod mnogih od nas. Zamišljamo Brandona Jonesa, GT ikonu i osobu koja inače daje zeleno svjetlo za ovakve stvari, kako netom nakon klika na "publish" ikonu izgovara: "Fuck you, we are out of here..."

Chono7
2016 Velj 10 12:24:14 PM
Odlazak sa stilom
Ulogiraj se da bi komentirao.