Zatvorena beta za Overwatch se nastavlja

Nova zakrpa za betu, novi sadržaj i video koji predstavlja likove.

Napisao  Srijeda, 10 Veljača 2016

Blizzard se očito jako trudi kako bi Overwatch postao kvalitetan proizvod. Zatvoreno beta testiranje je nastavljeno, te su uvedene brojne promjene u samu igru. Najzanimljivije promjene su novi način igranja naziva Control, nove mape za navedeni način igranja, a to su Lijiang Tower i Nepal. Uvedena je mogućnost igranja protiv umjetne inteligencije računala, a najveća promjena je sustav napredovanja igrača.

Blizzard je poznat po tome što nastoji svojim igrama drastično produžiti životni vijek, a to u pravilu postižu nekim inovativnim sustavom, specijalno dizajniranom za potrebe igre. Overwatch je u beta verziji dobio sustav napredovanja na temelju prikupljenog iskustva. Iskustvo se prikuplja tako što se završe određene Quick Play i Play vs A.I. igre. Potrebna je određena količina iskustva kako bi se dostigla viša razina, a s novom razinom igrač dobije Loot Box, pomoću koje može kustomizirati svog lika.

Zakrpa je uvela brojne promjene u balans likova, korisničko sučelje igre, te su ispravljene greške. Kompletan popis promjena i njihove opise možete pronaći na Battlenet stranici. U sljedećem videu pogledajte simpatično predstavljanje likova i njihovih osnovnih vještina.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1