TWD: Michonne igramo krajem mjeseca!

Nakon više od godinu dana igramo novu Telltaleovu The Walking Dead igru.

Napisao  Četvrtak, 11 Veljača 2016

Trodjelna miniserija The Walking Dead: Michonne započinje izlaskom prve epizode 23.2., danas je na svojim stranicama to objavio izdavač i developer Telltale. Telltale je tako ispunio obećanje dato na prošlogodišnjim The Game Awardsima, a sama miniserija bi trebala biti uvod u punokrvnu treću sezonu TWD-a.

Miniserijal će pratiti popularnu Michonne, tihu povučenu djevojku koja radije "priča" djelima, odnosno svojom katanom, a koju dobro znamo iz stripa i TV serije. Nažalost, glas joj neće posuditi Danai Gurira koja Michonne utjelovljuje u popularnoj seriji, već će u igri tu ulogu preuzeti odlična Samira Wiley iz Netflixove serije Orange is the New Black, stoga smo sigurni da u taj aspekt igre nećemo biti razočarani.

U prvoj epizodi Michonne udružuje snage s Peteom iz pete sezone TV serije, a zajedno će na jedrenjaku krenuti u potragu za preživjelima. 23.2. igramo na PC-ju i zadnje dvije generacije kućnih konzola, a dva dana poslije prvu epizodu igramo i na mobilnim uređajima. Druga epizoda stiže u ožujku a treća i posljednja u travnju. Cijena sezone iznosi $14.99.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1