Grand Theft Auto V i dalje se prodaje "k'o vruće kifle"

Grand Theft Auto V, s više od 60 milijuna prodanih primjeraka na svim platformama za koje je igra izašla, predstavlja globalni fenomen. Palo je nekoliko rekorda, ali što je fascinantnije, igra se i dalje fantastično prodaje.

Napisao  Petak, 12 Veljača 2016

Rockstar i dalje sjedi na zlatnoj koki kad je u pitanju GTA V. Tome itekako pomoažu i redovita ažuriranja i praznička tematika za događaje unutar GTA Onlinea. Iako je činjenica da je igra debitirala na konzolaškom tržištu prije otprilike dvije i pol godine, naslov se i dalje odlično prodaje. Gledajući globalno, GTA V je prošli mjesec zauzeo drugo mjesto na prodajnim listama.

To znači da je ovo treći siječanj zaredom da se GTA V nalazi unutar top 5 igara po ukupnoj prodaji. Za jednu igru koja je primarno izašla za konzole, ovo je i više nego bizarno i impresivno. Jedina igra koja se bolje prodavala ovog siječnja 2016. godine je Call of Duty: Black Ops 3. Iza GTA V našli su se relativno novi naslovi poput Star Wars Battlefronta, Tom Clancy's Rainbow Six: Siegea i Fallouta 4.

Nevjerojatno, posebno kada još uzmemo u obzir da NPD grupa (koja inače prati prodajne rezultate) ne pokriva i prodaju digitalnih naslova. Ako i mislite da se ovo nekim slučajem može nadmašiti, teško da možete imati nešto drugo na umu pored nekog novog GTA naslova.

Nenad_87
2016 Velj 13 05:38:45 AM
Potpuno opravdano. Odlicna igra. Rockstar je prava firma.
sefke
2016 Velj 13 11:28:49 AM
Sta rec drugo nego igretina takva to zasluzuje
FedroWhatIsGood?
2016 Velj 13 12:01:36 PM
Bili bi kada bi napravili novi Midnight Club 8)

Kako sve druge arkade neprekidno failaju, to bi im bio i isplativ potez.
Nexus
2016 Velj 13 12:12:49 PM
Možda smatraju da bi i oni fejlali?
FedroWhatIsGood?
2016 Velj 13 01:02:23 PM
Nemaju razloga, Midnighti su najsuvisliji sveukupni proizvodi među arkadama (imo) - a "konkurencija" nikako da pruzi satisfakciju igracima.

Ako su bas tako nesigurni, nisu bas jako cool ;)
Ulogiraj se da bi komentirao.