Smite danas stiže na PS4?

Iz vedrog neba "udaraju" veoma konkretne informacije.

Napisao  Četvrtak, 18 Veljača 2016

Hi-Rezova popularna MOBA igra Smite danas je dobila ocjenu za PlayStation 4 od strane PEGI-ja, europskog tijela za klasifikaciju zabavnog sadržaja. Da stvar bude još bolja, za datum izlaska se navodi današnji dan 18.2.2016.!

E3XlrPN

Da podsjetimo, do sada nije bilo nikakvih službenih informacija o igri. Ako je navedeni datum izlaska uistinu točan, teško bi bilo elaborirati zašto su se iz Hi-Reza odlučili za "tiho" izdavanje igre. U svakom slučaju, mi ne bismo imali ništa protiv! Bila bi to svakako prva MOBA na PS4 i zanimljivo bi bilo isprobati takav tip igre na konzoli.

Za one koji ne znaju, Smite je timska 5vs5 MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) gdje se igrač postavlja u ulogu boga ili nekog drugog mitološkog stvorenja, a cilj je poraziti suprotnu ekipu eliminacijom njihovog Titana. Smite je besplatan, odnosno zasniva se na F2P modelu gdje za stvarni novac možete kupiti određene predmete, dok je igranje u srži besplatno. Igra je već dostupna na PC-ju i Xboxu One, a ukoliko je PEGI-jev unos točan, od danas je igramo i na PS4. Razvoj situacije pratite na FFA!

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.