3 DLC-a za Fallout 4 su tek početak, kažu u Bethesdi

Već smo pisali o Bethesdinom planu za Fallout 4 DLC-e. U istom se spominju tri DLC-a, no najnovije vijesti sugeriraju da je to tek početak.

Napisao  Četvrtak, 18 Veljača 2016
Naime, izvršni čelnik Bethesdinog marketinga Pete Hines, izjavio je na Twitteru kako tvrtka zapravo planira još nekoliko DLC-a , odnosno ekspanzija. I bilo nam je malo čudno da je za Fallout 4 najavljeno tek tri DLC-a, dok je za prethodnike taj broj bio veći (Fallout 3 je dobio pet DLC-a). Ovo bi ujedno moglo značiti da u Bethesdi zapravo planiraju još par manjih DLC-a, a prave „ekspanzije“, kakav bi po svemu sudeći trebao biti Fallout 4 DLC Far Harbor (19,99 eura) bi mogle biti tek izuzetak.

Nadajmo se zanimljivim DLC-ima, dok Bethesda jamči kako će Fallout 4 dobivati potrebnu pažnju u vidu narednih ažuriranja i Creation Kita za PC. Dobro je i što će neke modove biti moguće zaigrati i na Xbox Oneu, te potom kasnije na PlayStationu 4.

Hines je između ostaloga potvrdio da će svi beta testeri za Fallout 4 DLC-e morati biti stariji od 18 godina, te da moraju potpisati NDA (eng. non disclosure agreement, odnosno ugovor o neotkrivanju informacija). Od najavljenih, Automatron je prvi DLC koji nam stiže u ožujku po cijeni od 9,99 eura.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget