Novi besplatni sadržaj za Star Wars Battlefront

Nova zakrpa nam donosi Turning Point mod za sve mape i novu noćnu Twilight mapu na Hothu koja izgleda fantastično.

Napisao  Utorak, 23 Veljača 2016

EA i DICE nastavljaju s podrškom za svoj uspješan Star Wars Battlefront, a ovaj put nam donose potpuno novu "Twilight on Hoth" mapu za multiplayer i "Ice Caves" mapu za Survival mod. Zakrpu možete preuzeti već sada i iznosi 4,5 GB. Patch je dosta velik budući da je DICE odlučio ubaciti postojeći Battle of Jakku DLC kako bi novi igrači automatski preuzeli sav besplatan sadržaj u jednom downloadu pa tako više nije potrebno preuzimati DLC na digitalnim trgovinama platformi. Sada će se matchmaking odvijati automatski preko svih mapa budući da nema posebnih filtera za Jakku DLC.

Popularni Turning Point je od danas dostupan na svim većim mapama koje su dostupne u Walker Assaultu i Supremacyu, a multiplayer mapa Ice Caves je dostupna u kooperativnom Survival modu. Twilight on Hoth je naziv nove mape koja je igriva u Turning Pointu, Walker Assaultu, Supremacyu i Fighter Squadronu. Tu je i podrška za manje modove poput Blast, Drop Zone i Heroes vs. Villains. Ovaj patch nam donosi i novu grafičku opciju za Filter grain. Leia je dobila poseban Hero outfit za Endor mape iz filma Return of the Jedi.

rendition1.img

Star Wars Battlefront će pored Season Passa nastaviti dobivati besplatni sadržaj, a iduća mapa će nositi ime Survivors of Endor. Tu je i nova Rebel Depot mapa za Survival mod. 

Iako je Star Wars Battlefront izuzetno tehnički ispolirana igra, DICE nam u novoj zakrpi donosi brojna poboljšanja i balansiranje većine gadgeta i oružja.

Sve promjene možete vidjeti ovdje.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1