Hoće li se vratiti Alan Wake?

Sudeći po nedavnom potezu Remedy Entertainmenta, vjerujemo u povratak jednog od karizmatičnijih protagonista u video igrama.

Napisao  Petak, 26 Veljača 2016

Remedy ima pune ruke posla kako se približava 5. travanj i izlazak Quantum Breaka. No, to nije spriječilo studio da počne razmatrati planove za budućnost, a smjerom kojim vjerojatno kreću bit će zadovoljni brojni obožavatelji.

Početkom tjedna Remedy je registrirao trademark za Europu "Alan Wake's Return". Upravo ta fraza mogla bi biti naslov nove igre, ali i nešto što bi se moglo upotrijebiti u marketinške svrhe. Na kraju možda neće biti ništa od toga, ali studio Remedy smatrao je to pametnim potezom.

Nikad se nitko iz Remedyja nije sramio reći da ćemo se u nekad budućnosti ponovno družiti s Alanom Wakeom. Zadnji put je to bilo u uvrnutoj verziji "Beskrajnog dana" u igri Alan Wake's American Nightmare. Ipak, bilo kakav povratak/nastavak da se planira, morat će se suočiti s visokim standardima koje je Alan Wake postavio 2010. kao jedna od najboljih igara za Xbox 360.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1