Pokemon Sun i Moon službeno najavljeni

Uskoro uživamo u sedmoj generaciji Pokemon igara.

Napisao  Subota, 27 Veljača 2016

Nakon dosta nagađanja na stranicama poput Reddita i ostalih gaming foruma, molitve obožavatelja su uslišane i Nintendo je potvrdio dolazak nove, sedme generacije Pokemon igara, a uskoro i dugometražnog filma. Film se u kinima počinje prikazivati u sedmom mjesecu ove godine (prvo u Japanu, a kasnije u ostatku kugle zemaljske), dok o igrama još skoro pa ništa nije poznato.

Te špekulacije pokrenuo je slatki novi legendarni Pokemon rednog broja 722 koji se našao na stranicama japanskog časopisa CoroCoro. Osim činjenice da je, poput svima nam omiljenog Mewtwoa i Genesecta, ovaj Pokemon nastao od strane čovjeka u laboratoriju, ništa previše nije otkriveno. Ostaje nam samo čekati novi film da saznamo priču iza petstogodišnjeg Pokemona Magianea.

Magiana.png

A sada o novoj igri. Prošlo je nekoliko godina, točnije tri, iako se za fanove to činilo poput vječnosti od kada smo dobili vrhunsku Nintendovu poslasticu Pokemon X i Y. Bio je to prvi Pokemon RPG u 3D okruženju, sve što su hardcore fanovi i oni ne toliko zagriženi čekali; šesta generacija, hrpa novih, ne tako originalnih Pokemona, nove regije za istraživati i Fairy tip Pokemona, sve to strpano u „dva“ odlična naslova. Dva...

View post on imgur.com

Godinu dana nakon toga, u devetom mjesecu, na tržište su stigla dva nova naslova – prerade Rubyja i Sapphirea – novog kodnog imena Pokemon Omega Ruby i Pokemon Alpha Sapphire, tako moćno i, uh, grčki. A što je novo, pitate se? Pa dosta toga, za običan remake, Nintendo se dobro potrudio. Uvedene su nove, mega evolucije u Ruby i Sapphire priču, imamo priliku Groudona i Kyogrea vidjeti u svojim primal izdanjima, dok Pikachu skakuće okolo u svom Visual Kei rock kostimu ili preslatkoj suknji s kapicom. Još ljepša grafika, okruženja i spriteovi, novi zanimljivi likovi i njihove priče i još, uvijek još Pokemona (i novaca). 
Pikachu_PopStar.png

656px-Omega_Ruby_EN_boxart.png

I sada, u 2016., punih dvadeset godina nakon izlaska ove ultra popularne franšize i ludnice zvane Pokemon – postoji li bolji poklon od sedme generacije? Naslovi su Pokemon Sun i Moon, konzole Nintedo 3DS, New Nintendo 3DS te Nintendo 2DS, a hashtag je #PokemonSunMoon. Samo možemo reći da očekujemo puno, možda i previše, te da smo veoma uzbuđeni oko ove novosti. Sve informacije vezane za Pokemon Mjesec i Sunce čitajte na FFA. Do tada, uživajte u screenshotovima konceptualnog arta i dizajna, toga nikada dosta.

{gallery}pokemonsun{/gallery}

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1