Quantum Break TV serija će se morati streamati preko interneta

Ekipa iz Remedyja nije mogla ubaciti čitavu seriju i svih 40 varijacija na jedan Blu-ray disk, pa su morali potražiti drugo rješenje.

Napisao  Utorak, 01 Ožujak 2016

Kao što već znamo, Remedy je za svoju novu Quantum Break igru pripremio i TV seriju na koju će igrači moći direktno utjecati putem "Quantum Ripple" odluka. Igrači su se pitali hoće li čitava serija biti dostupna na samom disku igre ili će se morati preuzimati sa interneta. U razgovoru s GameInformerom, developeri su objasnili da će igra koristiti streaming opciju za gledanje epizoda direktno s interneta zato što nisu mogli snimiti čitavu seriju na jedan Blu-ray disk zbog ogromne količine video podataka i same igre.

Epizode će biti dostupne i za preuzimanje u 1080p formatu za igrače na Xboxu One, dok će PC igrači morati koristiti isključivo stream opciju jer će video biti u 4K rezoluciji. TV serija će imati oko 40 varijacija i brojne odluke koje će utjecati na samu dužinu epizoda.

Quantum Break izlazi 5. travnja za Xbox One i Windows 10 operativni sustav na PC-ju.

CroZac_Drake
2016 Ožu 01 04:54:34 PM
Fora feature... nisam ni znao za ovo do danas. :ay:
Zero
2016 Ožu 01 07:36:11 PM
Bit će i prilagođenih verzija u domaćoj radinosti, siguran sam u to.: p Što se tiče ideje, ovo je samo korak dalje po produkciji u odnosu na Bright Falls i Alana Wakea.
Ulogiraj se da bi komentirao.