Spiritualni nastavak Clock Towera zvat će se NightCry i izlazi u proljeće

Igra izlazi prvo za PC, a prikazano je i 30-ak minuta alpha gameplaya.

Napisao  Petak, 04 Ožujak 2016

Developer igre NightCry u novoj objavi na Kickstarteru najavio je izlazak igre za proljeće ove godine po cijeni od 24,99 dolara. Nakon toga slijed everzije za iOS, Android i PS Vitu.

Nadolazeća horor igra u veljači je dosegnula ciljanih 300,000 dolara na Kickstarteru, pa je povodom toga alpha verzija igre bila dostupna jedno kratko vrijeme.

Po uzoru na prethodne igre u serijalu Clock Tower, niti NightCry neće sadržavati klasičnu borbu, već će igrač morati pobjeći na prvi pogled nepobjedivom čudovištu. Fanovi su napokon dočekali da se žanru survival horora vrati tvorac prva dva Clock Towera, Hifumi Kono, a u razvoju mu se, kao kreativni producent, pridružio Takashi Shimizu, redatelj filma "The Grudge", koji će raditi na priči i režirati animacije.

Uz glavni dvojac, u rad je uključena solidna ekipa: Masahiro Ito (dizajner čudovišta u Silent Hillu), Kiyoshi Arai (radio na Final Fantasy 12), Nobuko Toda (glazba za MGS 4 i Halo 4), Michiru Yamane (glazba za Castlevania: Symphony of the Night).

Već dugo želimo odigrati pravu survival horor avanturu, a čini se da bi nam NightCry to mogao omogućiti.

Gameplay počinje oko 3:24

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1