Pogledajte kako izgleda Minecraft u Unreal Engineu 4

Minecraft baš i nije najljepša igra svih vremena, zato ćete se iznenaditi rezultatom kada se u igru umiješa najnovija inačica Epicovog Unreal Enginea.

Napisao  Ponedjeljak, 14 Ožujak 2016

Minecraft u Unreal Engineu 4 je kreacija stanovitog Johna Alcatraza i izgleda apsolutno predivno! Možda je najbolje da se vjerite i sami. Evo kako Minecraft izgleda s boljim teksturama, zvukovima, zrakama sunca...

Zanima vas kako je nastao ovaj tech demo? Svi grafički elementi preuzeti su iz brojnih Minecraft paketa tekstura koji se mogu besplatno preuzeti na internetu. Alcatraz je zatim isprogramirao proceduralnu generaciju svijeta, te implementirao samo osnovnu funkciju Minecrafta - kopanje i postavljanje blokova. A Unreal Engine 4 je zaslužan za detalje koji pridonose atmosferi.

Alcatraz je na Redditu objasnio kako je verzija, koju upravo imate priliku gledati, apsolutno igriva u svojim okvirima. Glavna motivacija je bila učenje, gdje je stekao nova znanja o proceduralnom programiranju. A sad dolazimo do dijela gdje će mnogi od nas ostati razočarani. Naime, John nema u planu dalje razvijati ovaj projekt. Razočarani?

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1