Legendarni Abe vratit će se u igri Oddworld: Soulstorm

Izlazak je najavljen za 2017. godinu.

Napisao  Utorak, 15 Ožujak 2016

Tijekom godina franšiza Oddworld stekla je kultni status, a nakon što je 2014. izdan remake Oddworld: New 'N' Tasty, developer najavljuje novi naslov koji bi nas trebao podsjetiti na neke događaje iz serijala.

Developer Oddworld Inhabitants najavio je igru Oddworld: Soulstorm u kojoj će igrači vidjeti "nove priče" koje su "inspirirane događajima iz originala", što upućuje na to da bi mogli vidjeti novi prikaz scena poznatih iz Oddworld: Abe's Oddysee i Oddworld: Abe's Exoddus.

Od obećanja kao što su "veliki vizualni skok", "nove i inteligentne mehanike", "nove i uvrnute sprave koje će biti upotrebljene za eksplozivnu zlobnost" ili "epska priča o nestabilnoj zajednici koja je na rubu pucanja" samo nam cure sline, a to su tek prve najave.

"Postoji dublja, mračnija i zlokobnija priča koju nismo uspjeli ranije ispričati, a Soulstorm će nam dati priliku nabaciti više mesa na kostur originala i mogućnost da ispričamo poznatu priču iz drugog kuta. Bit će to puno teža avantura za Abea", dodao je kreator serijala Lorne Lanning.

Cijela nova stranica predstavlja prvi teaser, a tamo se sugerira čitateljima da prate developera na Facebooku i Twitteru i tako sami pomažu u otkrivanju redizajniranog Abea. Također je moguće pretplatiti se na "newsletter", a nasumično odabranih 100 pretplatnika bit će nagrađeni besplatnom kopijom igre Oddworld: New ‘N’ Tasty.

Oddworld: Soulstorm trenutno je u fazi razvoja, a izlazak se očekuje tijekom 2017.

Prika
2016 Ožu 15 12:49:55 PM
Ovu igru sam svaki nastavak odigrao tako ce bit i sad.budi mi sjecanja na dane kad sam bio jos  u srednjoj skoli.meni je ovo super igra i super najava
Ulogiraj se da bi komentirao.

Aktualno