River City eSports | Bačva Tavern Hero League powered by Ventex

Ako se ovaj vikend nalazite u Rijeci i obožavatelj ste Hearthstonea, navratite u Bačva Klub, iskušajte se u nadmetanju s drugim igračima i odlično se zabavite!

Napisao  Utorak, 15 Ožujak 2016

Two-Headed Ogre liga je prošla *dramatic music* i sad je vrijeme za novu, bolju i ljepšu ligu. Vrijeme je za Bačva Tavern Hero League. Ova evoluirana liga će za razliku od prijašnjih trajati samo 4 tjedna plus finale. Zašto je to bolje? Pa kao prvo, igrači će manje vremena skupljati bodove, a više vremena skupljati nagrade. Drugi razlog je taj da dajemo igračima više mogućnosti na način da ne moraju biti prisutni 0/24 u ligi da uđu u finale i zato što želimo što prije napraviti novi kviz za naše fanove. Što će još biti novo? Pa NEMA VIŠE UPADA!!!

Da tako je, više nema upada. Tako će više ljudi, koji prije možda nisu prije mogli doći iz financijskih razloga ili slično. Ali, isto tako to sa sobom povlači jednu drugu stvar, više nema heroja, booster wingova i slično. ALIIIIII ne brinite, iako nema više nagrada u fizičkom smislu na svakom zasebnom turniru, FINALE ĆE I DALJE DODJELJIVATI NAGRADE NAJBOLJIMA koje su nam osigurali prijatelji iz VENTEXA. Uz bodove za finale, na turnima će se također moguće biti kvalificirati u TOP 32 FIRESIDE GATHERING heroja za upad na SPRING CHAMPIONSHIP.

Više o lizi i samim pravilima doznajte na stranicama organizatora River City eSportsa. A mjesto i datum događanja? U subotu 19.3., kao i do sada, u našem najdražem i najboljem Bačva Klubu u Rijeci koji se nalazi ovdje.

Prijave možete obaviti na linku ispod uz lozinku: bth1

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1