Hellblade dobio novo ime i prekrasan trailer

U naslov je dodano ime glavne junakinje Senue, a vizuali obećavaju.

Napisao  Srijeda, 16 Ožujak 2016

Ninja Theory, tvorci jednog od launch naslova s PlayStationa 3, Heavenly Sworda, pomalo podcijenjenog Enslaveda te posljednjeg Devil May Cryja, još su 2014. najavili svoj novi naslov Hellblade koji je mnoge podsjetio upravo na njihovu prvu igru. Kao i u njoj, te kasnije Enslavedu, glavni protagonist je zanimljiv ženski lik za kojeg smo kroz ove dvije godine saznali kako ga prate određene mentalne teškoće koje su u ovom prekrasnom traileru i potvrđene. Senua se očito suočava s nekim unutrašnjim demonima. Vizuali, naročito motion capture, djeluju odlično, a ton igre izgleda pomalo mračno i ozbiljno te bi sve skupa moglo pružiti jedno dobro iskustvo.

Ninja Theory ovoj je igri pristupio na malo drugačiji način. To su nazvali nezavisnim AAA pristupom, gdje se neće vezati uz nekog velikog i skupog izdavača, ali će igri svejedno pristupiti s najvećom kvalitetom i produkcijom. Tim je dosta malen i broji tek petnaestak ljudi. Nakon ovog trailera, zaista željno iščekujemo ovu igru, koja se od danas više ne zove Hellblade, već punim imenom – Hellblade: Senua's Sacrifice.

Kao mali bonus Sony je pustio i video koji prikazuje kako ekipa iz Ninja Theoryja pristupa hvatanju pokreta glavne heroine.

S1r1uS
2016 Ožu 17 02:53:40 PM
Redom su napravili vrhunske igre tako da ovo mora bit odlicno...
Ulogiraj se da bi komentirao.