Pogledajte fenomenalni kratki film za Overwatch

Talentirani članovi Blizzarda opet su nadmašili sami sebe.

Napisao  Utorak, 22 Ožujak 2016

Blizzard je već ranije najavio kako rade na seriji kratkih animiranih filmova koji će pokušati predočiti igračima svijet Overwatcha. Bilo je rečeno kako će prvi takav film izaći kada bude poznat datum izlaska igre, a kako je 24. svibanj sve bliže, vrijeme je i za prvi film imena Recall. U glavnoj ulozi je gorila znanstvenik Winston, koji je ime dobio prema svom kreatoru, doktoru Haroldu Winstonu. Naime, gorila Winston je stvoren genetičkim inžinjeringom, te kao takav posjeduje iznimnu inteligenciju i sve osobine koje krase homo sapiensa.

U kratkom filmu se isprepliću prošlost i sadašnjost, a Blizzard vještom režijom i briljantnom animacijom uspijeva ispričati zaokruženu priču unutar osam minuta trajanja filma. Osim Winstona, imamo prilike vidjeti i Reapera, kao tipičnog negativca u priči, te njih dvoje pripadaju grupi od ukupno 21 lika Overwatcha.

Tzereen
2016 Ožu 22 09:54:01 AM
Ja sam oduševljen.
Isprva sam bio skeptičan prema Blizzardovom FPS-u, ali izgleda urnebesno dobro, plus recenzija beta i alfa testera su fantastične.

Za video se ne treba ništa komentirati, na tom polju ubijaju već 15 godina. Ono, doslovce bi mogli uzet copyright na termin "cinematic video". Još od doba Diabla, pa kasnije Starcrafta, World of Warcrafta, neprestano oduševljavaju.

Primam sponzore i donacije za kupnju Overwatch collectors editiona!! :D
Ulogiraj se da bi komentirao.