Novi sadržaj i zakrpa za Star Wars Battlefront

Star Wars Battlefront je dobio prvi plaćeni DLC i novu zakrpu koja donosi brojne promjene i novi sadržaj za sve korisnike.

Napisao  Utorak, 22 Ožujak 2016

DICE je objavio novi patch koji iznosi čak 8 GB, a donosi nam mnoštvo promjena u gameplayu i novi besplatni sadržaj za sve korisnike. Vlasnici Season Passa mogu preuzeti i prvi plaćeni DLC pod nazivom Outer Rim koji će biti dostupan svim igračima nakon 2 tjedna early accessa za Season Pass vlasnike.

Novi patch nam donosi zanimljive promjene i dodatke u glavnu igru. Fanovi su tražili combat roll akciju koju je DICE ubacio za ovaj patch, a tu je i nova Hutt Contracts mehanika koja pruža igračima novi način da otključaju nova oružja kroz posebne izazove koje će im zadati sam Jabba. Outer Rim je DLC koji se fokusira na Close Quarters borbe, tako da nema podrške za Walker Assault budući da se borbe odvijaju u zatvorenom prostorima poput Jabbine palače. DLC će dodati 4 nova oružja i 3 star karte i novi moćan T-7 Ion Distruptor power-up koji će biti dostupan svima. Blaster DL-18 i snajper DLT 19 X će biti dostupni svima besplatno kroz Hutt Contracts, a DT-12 i RELBY-V10 će biti dostupni samo za Outer Rim DLC.

Od Star karata imamo novi Scatter Gun koji probija kroz personal shield vojnika, Dioxis Grenade koji pušta otrovni plin sa AOE efektom i Adrenaline Stim koji služi za ubrzan recharge healtha igrača. Nova Zakrpa nam donosi i Spectator Mode za privatne mečeve, redizajniran meni za brže pronalaženje mečeva, novi level cap na 60. ranku i brojna druga poboljšanja. DICE nastavlja sa odličnom podrškom i donosi novi UI element koji će igračima pružiti označivanje objektiva kako bi poboljšali timsku igru, novu mogućnost rebalansa ekipa između mečeva, oznake na scoreboardu tko je hero ili korisnik vozila kao i traženi prikaz pinga. Nova combat roll animacija se izvodi dvostrukim pritiskom na crouch tipku.

Zakrpa nam donosi i mnoge promjene za sve iteme, oružja i modeove. Fanovi su dugo tražili promjenu u Hero Hunt i Hero vs Villains, a upravo to nam developeri donose u ovoj zakrpi. U Hero Huntu se konačno score broji po ukupnoj šteti koju pojedini igrač ostvari, a ne po završnom pogotku koji donosi kill. Hero Hunt je doživio nove promjene i rebalans na 16 igrača,a brojni heroji su dobili promjene poput Darth Vadera koji je sada još jači.

Outer Rim nam donosi i novi Extraction Mode za sve DLC mape, a igrači će moći zaigrati Greedom i Nien Nunbom. Zakrpa nam donosi poboljšanja u spawnovima i manji broj igrača za Blast i Drop Zone koji su mnogi tražili.

Vidi se da je DICE slušao community u ovim promjenama, a sve promjene možete pročitati na službenom linku.

Flipper
2016 Ožu 22 04:02:51 PM
Bogami ne može se reći da se ne trude. Ima i besplatnog sadržaja dosta i mapa i svega. A igra radi odlično.
Nenad_87
2016 Ožu 23 01:42:20 AM
Konačno. Kako sam gubio živce na Hero Hunt to je nenormalno. Žrtvujem se, napadam, dobijem ukupno i po 200 bodova za ranjavanje Heroa i onda naleti neki šonjo i eto jer je imao srece da zada zadnji metak postane heroj. I tako sam zavrsavao partije 0-15 . Zbog toga je bio glup mod. Ovako će biti dobro.
Svaka čast za podrsku. Još uvijek ne namjeravam kupiti season pass. Kad bude na nekom saleu.
Ulogiraj se da bi komentirao.