Medal of Honor: Pacific Assault besplatan na Originu

Besplatno uronite u najuzbudljivije bitke Drugog svjetskog rata.

Napisao  Petak, 25 Ožujak 2016

EA opet časti kroz svoj "On the House" program na Originu. Ovaj put imamo prilike besplatno preuzeti Medal of Honor: Pacific Assault iz 2004. godine, po mnogima jedne od boljih MoH igara. Svakako i jedna od inovativnijih u svoje vrijeme. Sjećamo se, svaki NPC je imao svoje lice i osobnost, a suborci kroz kampanju su se razvijali u skladu kako smo se ponašali prema njima.

250px-PacificAssaultBox.jpg

Nažalost, multiplayer nećemo imati prilike igrati, pošto je isti bio dostupan preko GameSpy servisa koji se ugasio 2014. godine. Ipak, kampanja za jednog igrača će nas dovoljno zabaviti, a kroz lokacije na Tihom oceanu imamo priliku besplatno iskusiti neke od najvećih borbi Drugog svjetskog rata. Nemojte da vas 12 godina stara grafika spriječi odigrati ovu, po nama, kvalitetnu kampanju. Ako ništa drugo, džabe je džabe. Medal of Honor: Pacific Assault možete preuzeti ovdje.

19Marksman89
2016 Ožu 25 12:55:14 PM
Remek djelo od igre...kad je vec besplatno preporucujem ga svakome da preuzme i odigra.Kampanja je dugacka i sadrzajna a graficki je jos uvijek prihvatljivo

http://www.youtube.com/watch?v=Bo0d698aELQ
Ulogiraj se da bi komentirao.

Gamer on budget

  • 1