Na PS Store stigli Resident Evil 6 i kultna strategija

Mislimo na Sid Meier's Civilization Revolution 2 Plus.

Napisao  Utorak, 29 Ožujak 2016

U redovnom tjednom osvježenju ponude na PlayStation storeu, kao možda najrazvikaniji, došao nam je posljednji Resident Evil za PS4. Iako se radi o jednom od najpoznatijih serijala, koji je sa četvrtim nastavkom pokupio brdo nagrada i dobrih ocjena, kvaliteta je od tada u padu, te je ovo jedan od najlošije ocjenjenih "rezidivle" nastavka sa prosječnom ocjenom na metacriticu od 70 na sve 3 platforme. A to su samo stručne ocjene. Ocjene od igrača su još lošije. Naravno, ako ste u mogućnosti, nije naodmet da se igra ipak proba, te vam se možda i dopadne. Inače, ovo je prva obrada od trojka koja dolazi ove godine, tako da nam kasnije u godini dolaze još i hvaljeni četvrti i peti nastavak.

Osim RE6, na Vitu je stigla i mobilna verzija jedne od najpoznatijih, najcjenjenijih i najduže živućih strategija na poteze - Civilization. Nakon prošlotjednog dolaska isto tako hvaljenog XCOM-a, sada imamo još jednu evergreen strategiju na Sonyevoj prijenosnoj konzoli. Igra za koju je glavni opis "one more turn" nastao i prije nego što su postojale mnoge današnje igre koje izazivaju ovisničke simptome. Još jedna zgodna anegdota je da je tema iz Civ 4 igre bila prva pjesma iz video igre koja je dobila Grammya. (Baba Yetu od Cristophera Tina)

Od besplatnih stvari možemo spomenuti statičnu temu iz igre Life is Strange, te paket kostima za LBP, dok su gore navedene igre obje po 149 kn.

Ovdje imamo i popis svega što je došlo osim spomenutog - https://blog.eu.playstation.com/2016/03/29/new-on-playstation-store-resident-evil-6-mlb-the-show-16-more/

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.