Novi sadržaj u Heroes of the Storm i StarCraftu

Došao je jubilarni 50. lik u HotS te Nova u StarCraft II.

Napisao  Srijeda, 30 Ožujak 2016

Blizzard je u zaista burnom razdoblju. Potencijalni hit Overwatch je pred vratima, za dobri stari Diablo III sprema se novi patch koji je već na testiranju na PTR (testnom serveru), Hearthstone dobiva novu ekspanziju, a danas su došle i dvije velike zakrpe za StarCraft II i Heroes of the Storm.

Simpatični Dehaka

Heroes of the Storm je došao do okrugle brojke od 50 likova u svojoj kolekciji. Novi lik je Dehaka, kojeg su nam doveli iz StarCraft serijala, a odlikuju ga vrlo zanimljivi skillovi. Dehaka ne može jahati, ali se može pojaviti u bilo kojem žbunju na mapi. Može se zakopati u zemlju ako je pod velikim pritiskom, a ima i simpatičnu varijantu crowd controla na način da vuče jednog neprijatelja u smjeru u kojem želi. Simpatični Dehaka nije jedina novost u HotS-u jer nam je došao veliki patch sa oznakom 17.0, a ovdje možete vidjeti koje sve novosti donosi (lista je zaista duga).

Nova Ops misije

U StarCraft II je došla snajperistica Nova i prve tri misije iz Nova Ops paketa. O njoj smo pisali već ranije, a radi se o liku koji je trebao biti naslovni lik otkazane igre StarCraft Ghost. Unatoč tome, pokazala se kao izuzetno popularna, a sada imamo i priliku zaigrati kao ona. Doduše, ta mogućnost postoji već neko vrijeme u Heroes of the Storm igri. Naravno, ni ovdje Nova nije jedina novost, već je u pitanju velika zakrpa pod oznakom 3.2.0, a što sve donosi možete pročitati ovdje.

Nema komentara (još)!
Ulogiraj se da bi komentirao.